Salonul "Hair Studio by Elena Jabri"

Salonul

Love 4 beauty

Ce poți să faci într-o după-amiază liberă prin Timișoara?
Ei bine, e simplu: într-o zonă cu accesibilitate excelentă, chiar în Piața Victoriei, am descoperit un salon în care brandurile Joico, OPI sau Guinot sunt la loc de cinste. Altfel spus, un loc în care poți găsi soluția pentru un look strălucitor!
Se știe (și o să tot repet, pentru că Top Beauty se mândrește cu asta), Joico deține cheia spre look-ul unui păr sănătos. Este o artă și sunt fericită că ea există și este adoptată de cât mai multe  centre de înfrumusețare. M-am bucurat să descopăr aici, la Hair Studio by Elena Jabri, produsele mele preferate și să aflu că echipa a beneficiat de traininguri pentru toate specialitățile, de la make-up la păr.
De altfel, studioul de păr mi s-a părut și cel mai atractiv, mi-a plăcut să mă aflu în decorul somptuos al salonului, dar recunosc că abia așteptam să încerc noile proceduri Guinot. Știu totul despre această tehnologie, întrebați-mă orice, mai ales despre tratamentul Liosome care este creat pentru menținerea fermității și tinereții țesutului cutanat... Îmi veneau în minte componentele sale: serumul cu vitamine, extractele de portocală și ginseng, vita mina C... Abia așteptam! Iar rezultatul, nu o zic doar așa pentru că sunt fană Guinot, m-a lăsat...mască!. Tenul meu parcă nu mai era al meu! Întinerisem brusc, iar pielea era mult mai fermă.

Pe scurt, o să mă întorc cu drag la Timi șoara și o să revin cu mult entuziasm la salonul Elenei Jabri.

INFO
Hair Studio by ElEna Jabri
Este un centru de înfrumusețare creat după cele mai înalte standarde beauty. Salonul dispune nu doar de un studio dedicat exclusiv stylingului și tratamentelor de păr, dar și servicii profesionale de make-up sau nails.
Adresa: Piața Victoriei 6, Timișoara
Telefon: o356/454.666
hairstudiobyelenajabri.ro