Reaction

Reaction
Cere oferta!

Noua Generatie Reaction™
Garantat de cercetarile doctorilor si clinicilor din intreaga lume, autorizare FDA, Reaction™ beneficiaza de tehnologie CORE™, oferind 3 moduri distincte RF si un mod multi-channel – care maximizeaza adancimea penetrarii, acuratetea si eficienta.

                      
Combinand terapia vacuum, Reaction™ este demonstrat clinic sa optimizeze penetrarea caldurii, precum si cresterea circulatiei sangelui, stimularea drenajului limfatic si ajustarea volumului de grasime in celule.

Versatilitate optima de tratament
BC – Tinteste celulita & reduce circumferinta
FC – Asigura flexibilitate pentru zone greu de atins si curbate
ST – Transmite energie RF cu racire la contactul epidermei pentru asigurarea unui maxim de siguranta si confort al pacientului.
• Tehnologie Premier CORE™
• Dovedita clinic, rezultate vizibile
• Tratamente faciale si corporale
• Sigur, eficient, non-invaziv

Aparatul REACTION
Ca medic , practica dvs are nevoie de flexibilitatea unei solutii non-invazive, care va permite sa oferiti tratamente sigure, mai eficiente si mai eficace pentru client. REACTION cu revolutionara tehnologie CORE , foloseste o combinatie avansata de RF si terapie vacuum pentru a satisface cerintele dumneavoastra si va permite posibilitatea de a oferi atât tratamente corporale cat si faciale cu o singur aparat, asigurând un adevarat confort si satisfactie pentru pacientii dumneavoastra.

Clinetul REACTION
Satisfactia clientilor dvs este obiectivul cheie, si puteti fi siguri de acest lucru cu REACTION. Vine cu solutii non invazive pentru cele mai solicitate proceduri de medicina estetica, clientii dvs vor vedea imediat rezultatele vizibile.
Tehnologia avansata REACTION asigura o precizie imbunatatita si cea mai mare flexibilitate, promitand tratamente mai sigure, mai comfortabile si cu un numar mai mic de sedinte.

Cum functioneaza Viora Reaction?
Prin utilizarea frecventelor diferite al RF si nivelele disponibile de terapie vacuum, REACTION poate viza un anumit strat al pielii pentru a incalzi exact reteaua de fibre de colagen si elastina si de a creste rata de metabolizare a tesutului subcutanat. Datorita modului multi-canal 4, REACTION are capacitatea de a încalzi straturile dermice simultan, pentru a accelera procesul de încalzire. În urma acestui tratament cu caldura locala, colagenul se strange si liniile transversale de colagen rigid sunt rupte, restabilind astfel flexibilitatea pielii si turguarea dermei. Rezultatul este dat de fermitate, de o elasticitate majora a pielii, fara a fi nevoie de vreo anestezie pre sau post tratament.
Reaction maximizeaza penetrarea energiei in zona de tratament, accelerand circulatia sanguina, stimuland drenajul limfatic si ajutand la micsorarea celulelor grase.

Flexibilitatea REACTION
Datorita celor trei aplicatoare proiectate ergonomic ,REACTION va permite sa tratati zone mari, mici si sensibile.
Aplicatorul B-Contour încorporeaza atât RF cat si terapia cu vacuum, si va permite sa tratati cu usurinta coapse, fese si abdomen, în timp ce aplicatorul F-Contur, de asemenea, cu vacuum, este folosit pentru zone mai mici si mai sensibile, cum ar fi barbie, gât, interior coapse si axile. Aplicatorul ST trateaza pielea relaxata si lasata, tesutul cicatrizat si semnele pe fata de si corp cu RF si TCE, un mecanism integrat de racire a pielii, pentru a proteja straturile epidermei asigurand confort maxim pentru pacienti.

                          
Impulsul Vacuum
Adaugand puterea terapiei vacuum tehnologiei RF, Reaction™
poate asigura penetrarea in profunzime a energiei, intensificand astfel procesul tratamentului. In plus, cele 4 nivele vacuum asigura o circulatie sanguina crescuta, intensifica drenajul limfatic, care activeaza metabolismul prin ingustarea pungilor de grasimi si asigura stimularea fibroblastului.
Tehnologie demonstrata pentru rezultate demonstrate Viora a realizat studii in-vivo pentru a determina penetrarea caldurii, influenta vacuum-ului cat si efectul de incalzire asupra circulatiei sanguine. Folosind porcine domestice de sex masculin (Sus scrofa domesticus) pusi sub anestezie totala, s-au facut experimente variind frecventa RF si nivelele vacuum. Aceste teste au confirmat validitatea tehnologiei, confirmand ca practicantii pot controla profunzimea penetrarii, sa tinteasca tesuturi diferite pentru tratamente diferite si sa atinga temperaturi eficace in cel mai scurt timp. Eficienta frecventelor multiple si terapia vacuum folosite simultan produce rezultate mai rapid, in sesiuni de tratament mai scurte, permitand astfel sa aveti mai multi pacienti.

Testimonial Doctor
„Imbunatatiri sunt vizibile inca dupa primul tratament si se instaleaza pe parcursul tratamentelor ulterioare. Am folosit Reaction™ pe multi pacienti si putem raporta o rata a satisfactiei de %85. Procedura nu este chiar atat de scumpa si produce rezultate. Puteti scadea grasimea, imbunatati celulita si scadea cicatrici existente.”
Dr. Daniel Man, Chirurg plastician certificat membru comitet.

Brand: Viora
  • Reaction
  • Reaction
  • Reaction
Player-ul este in curs de incarcare...