Guinot - Prezentare brand

Guinot - Prezentare brand
Cere oferta!


METODE EXCLUSIVE DE TRATAMENT CU REZULTATE EXCEPTIONALE

                                        

Descarca manualul complet de fise tehnice Guinot AICI


1. METODE EXCLUSIVE DE TRATAMENT
In ultimii 40 de ani, misiunea GUINOT a fost aceea de a ajuta femeile sa devina mai frumoase cu ajutorul tratamentelor lor exclusive si inovative.
Cercetarea GUINOT imbunatateste in mod constant tehnicile de tratament pentru a propune metode revolutionare, care conteaza pentru succesul certificat astazi de Saloanele de Infrumusetare GUINOT.

2. SIGURANTA CONSUMATORULUI
Formula produsului este lipsita de parabeni si ingredientii activi utilizati sunt derivati din plante GMO.
GUINOT este o companie eco-frinedly care sustine ideea de respectare a mediului inconjurator in metodele de creare a produselor sale si nu efectueaza testari pe animale.

3. LABORATOARE HIGH-TECH
Elaborarea formulei corespunzatoare este buna, dar crearea unui produs de caliatate superioara se poate realiza daca productia este sigura si constanta - astfel incat este vital sa se utilizeze echipament de ultima generatie.
Toate produsele GUINOT sunt produse in incaperi curate,in care este pulverizat aer care se schimba la un anumit interval de timp, este controlat, filtrat si purificat 24 de ore pe zi. Aceste lucruri se realizeaza pentru a mentine standardele farmaceutice si pentru a asigura siguranta produselor cosmetice, atat timp cat singurul aer cu care ele iau contact pana la deschiderea lor de catre consumatorul fi nal, este curat si nepoluat.
Conservarea produsului si calitatea acestuia sunt,in consecinta exceptionale.

4. CERTIFICARI ISO 22716 SI ISO 14001
Laboratoarele GUINOT apartin unei categorii rare de producatori de cosmetice care au fost certifi cate de catre doua standarde de calitate conferite de catre Biroul International de Certifi care VERITAS.
CERTIFICAREA ISO 22716- garanteaza standardele inalte de productie: camere curate,apa pura care este monitorizata in mod continuu, cantarire dubla si trasabilitatea fi ecarui produs in parte.
CERTIFICAREA ISO 14001- este bazata pe imbunatatirea continua a performantelor legate de mediu prin controlul impactului cu mediul inconjurator care rezulta din business-ul companiei.
Doar aceste certificari pot garanta respectarea LEGII EUROPENE pentru a fi implementata pe data de 13 iulie 2013. 


5. ACADEMIA GUINOT
Datorita succesului international al Grupului GUINOT, LIDER in Franta si Europa, ACADEMIA pune la dispozitia studentilor sai secretele profesionale de utilizare a brand-urile. Academia este situata in centrul Parisului si dispune de camere de formare profesionala practica echipate cu echipament de inalta tehnologie si un salon pilot. Calitatea superioara a mijloacelor de lucru utilizate,oferite cursantilor asigura succesul acestora de-a lungul timpului,loialitatea fata de brand si transmiterea pe mai departe a secretelor profesionale GUINOT

6. WEBSITE-URILE GUINOT
Website-ul de prezentare GUINOT are rol de portal pentru saloanele GUINOT lider ale lumii. Website-ul este actualizat in mod constant cu lansari de produse, lansari de tratamente si promotii, care include noutatile legate de brand. http://www.guinot.com/

GUINOT, LIDER IN SALOANE
40 DE ANI EXPERIENTA IN CALITATE DE CENTRU DE INFRUMUSETARE

De 40 de ani, misiunea Guinot este aceea de a face femeile mai frumoase, folosind metode de tratament exclusive si inovatoare. Centrul de infrumusetare a fost desemnat de GUINOT ca fiind unicul institut profesional, unde metodele sale de tratament sunt implementate cu grija de catre terapeuti specializati in domeniul frumusetii.
IMBUNATATIREA METODELOR DE TRATAMENT
Cercetarile GUINOT imbunatatesc in mod constant protocoalele de tratament pentru a oferi metode revolutionare de tratament care contribuie astazi la succesul saloanelor aprobate GUINOT.

REZULTATE CONTROLATE
Pentru a aprecia eficienta metodelor de tratament si a produselor sale, GUINOT a creat un Salon care este integrat in centrul sau de cercetare; astfel, aceasta unitate metrologica masoara performanta produsului in baza anumitor criterii.

Descarca manualul complet de fise tehnice Guinot AICI

Brand: Guinot