Maletti - Prezentare brand

Maletti - Prezentare brand
Cere oferta!

Leader in beauty design

75 de ani de istorie in domeniul frumusetii

Din anul 1936, Maletti a creat cel mai sofisticat mobilier pentru saloanele de infrumusetare.

Filozofia Maletti provine din dorinta de a oferi placere atat hair stylist-ilor cat si clientilor, deoarece salonul perfect este acela care reuseste sa atinga o sinergie perfecta.

Alege experienta Maletti

 

                            

 

IN CE CREDEM

Maletti crede ca activitatile sale fac parte din lumea minunata a frumusetii deoarece tinteste persoane care lucreaza cu frumusetea, persoane a caror vocatieeste frumusetea si persoane care si-au facut din frumusete o profesie. 

Cei care apeleaza la Maletti sunt persoane care lucreaza in domeniul modei si prin urmare sunt sensibili la trenduri, sunt persoane creative, oameni care acorda atentie stilului, dar si profesionsiti care isi petrec majoritatea timpului intr-un mediu care trebuie sa fie ergonomic, practic, functional si durabil.

MISIUNEA NOASTRA

Maletti promite sa creeze mobilier, echipament si sisteme complete pentru frumusete; pentru persoanele care iubesc stilul si starea de bine in toata lumea; un sistem care este in trendurile trasate de designul contemporan si constructii realizate folosind tehnologii de inalta precizie.

VALORILE CARE NE INSPIRA

Frumusetea. Inovatia. Tehnologia. Caracterul International 

MALETTI – DESIGN IN LUMEA HAIRSTYLING-ULUI

Maletti a fost primul si, in multe randuri continua sa fie singura companie din acest sector, care dicteaza prezenta pe piata si care ia forma unei “rezerve” de stiluri, idei si mai presus de toate, design.

Maletti include colectiile proiectate de Ross Lovegrove, Didier Gomez, Christophe Pillet, Maurizio Macciocchi, Guido Matta and Roberto Varaschin.

In brandul Presence Paris, Maletti include alte patru colectii complete concepute in perioade diferite de catre faimosul designer contemporan Philippe Starck, o colectie de geniu neo-baroc Borek Sipek si inca una conceputa de una dintre figurile cheie ale minimalismului, renumita pentru colaborarea cu Giorgio Armani, Claudio Silvestrin.

Recent, Presence Paris a prezentat trei noi game inspirate de criteriile eco-durabile. Doua game au fost concepute de Giovannoni Design, iar a treia de Christophe Pillet. Stiluri foarte diferite si denumiri foarte importante in design-ul international, denumiri care in mod normal sunt associate cu cele mai mari branduri din industria de stil, care, impreuna cu Maletti au intrat in saloane de coafura, SPA-uri si Centre Wellness din intreaga lume, ducand la o adevarata revolutie care a transformat nunumai profesia de hair-stilist, dar si placerea timpului petrecut de noi toti in salon.

Aceasta este Maletti astazi, liderul mondial in BEAUTY DESIGN.

Brand: Maletti
Player-ul este in curs de incarcare...