LOOK AND LEARN Bucuresti 2016

LOOK AND LEARN Bucuresti 2016

TOP LINE LANSEAZA TRENDURILE 2016 CU

LUMISHINE by JOICO

 

Luni, 9 mai, compania Top Line, alaturi de reprezentanti de renume in domeniul frumusetii, a lansat trendurile anului 2016 in make-up si hairstyling. Prezentarea din Bucuresti urmeaza prezentarilor din Cluj si Timisoara, iar pe 16 mai va fi lansarea din Iasi.

Vestige Atelier des Beaux Arts, alaturi de Top Line, au pus in scena colectia Pulsar, creatie a talentatilor Art Directori Simina Cheteles si Raul Tisa. Cei doi ambasadori Top Line au reprezentat ani la rand Romania la Campionatul Mondial de Coafura si sunt renumiti pentru inovatie in domeniul hairstylingului.

Intreaga colectie este inspirata de steaua Pulsar, o entitate celesta neuronica. Aceasta are un colorit fascinant si capacitatea de a schimba mediul din jurul ei. Asta pentru ca undele provocate de reactiile chimice din stea, dau nastere unor culori electrizante si volume geometrice fluide. In cadrul colectiei Pulsar s-au folosit texturi care sfideaza gravitatia, iar culorile alese sunt cele recomandate de Pantone si aliniate la trendurile internationale ale anului 2016.

Propunerile de make-up au fost create de catre  Anca Alexandra Higiu, make-up artist care a introdus participantii intr-un univers glamour.

Anul acesta avem cateva vedete privind trendul in make-up. Wonderland este una dintre propuneri si mizeaza pe nuante reci, inspirate din natura nordica. In ceea ce priveste buzele, dark punk lips inseamna nuante de negru, burgundy, rosu foarte inchis, atat in varianta mat, cat si lucios. O alta tendinta in machiaj este D!SRUPT, prin care impartim fata in segmente si o recompunem, creand o noua viziune asupra chipului. Cel de-al patrulea trend al lui 2016 este Golden Touch, in care smokey eyes se imbina cu efecte aurii, ce dau o nota pretioasa, glamour”, spune Anca Alexandra Hagiu, profesionist specializat in cele mai noi tehnici internationale de make-up, reprezentant al Centrelor de estetica si al Academiei Floarea de Colt.

Catalina Stoica, nail artist, a prezentat seminarul de nail design tendinte 2016, printre trenduri numarandu-se negative space manicure, abstract design, metallic design dar si altele. Explicatii amanuntite ale acestor trenduri, atat Catalina cat si ceilalti specialisti le vor oferi in cadrul workshopurilor sustinute ulterior. Participarea la workshop ofera posibilitatea participarii la concursul final din toamna. Informatii despre concurs AICI.

Cluj, Timisoara, Bucuresti si Iasi sunt orasele in care se desfasoara seminariile de hair, make-up & nails initiate de Top Line, pentru a aduce in atentia specialistilor si a pasionatilor de frumusete, tendintele noului an.

Top Line organizeaza un concurs national in care Trendurile vor fi interpretate de catre cei mai talentati profesionisti din domeniu.

Finala concursului va avea loc pe 29 septembrie 2016, in cadrul Top Line Beauty Awards.

 

  • LOOK AND LEARN Bucuresti 2016
  • LOOK AND LEARN Bucuresti 2016
  • LOOK AND LEARN Bucuresti 2016
  • LOOK AND LEARN Bucuresti 2016
  • LOOK AND LEARN Bucuresti 2016
  • LOOK AND LEARN Bucuresti 2016