Alternativa medicinei estetice propusa de Mary Cohr

Alternativa medicinei estetice propusa de Mary Cohr

Femeile de toate varstele sunt ingrijorate cand vine vorba despre frumusetea si tineretea tenului lor. Imbatranirea pielii este guvernata de ceasul biologic si accelerata de factorii externi.

Niciodata nu este insa prea devreme sau prea tarziu sa lupti impotriva semnelor de imbatranire.

Specialistii recomanda ca la 20 de ani sa pregatim pielea pentru varsta de 30; la 30 pregatim pielea pentru varsta de 40 de ani; la 40 pregatim pielea pentru varsta de 50, etc.

Mary Cohr a creat un aparat revolutionar care ofera metode de tratament cu rezultate spectaculoase pentru regenerarea tenului. Este vorba despre CatioVital Cellular Energy.

Acesta reprezinta ALTERNATIVA la Medicina Estetica.

Tehnologia patentata ce sta la baza tratamentului include:

  • Energia Termica
  • Ionizare Dinamica
  • Energia termica asociata cu Energia Dinamica

Aparatul ofera doua metode noi de tratament:

CatioVital Cellular Energy Jeunesse - ce are rol in regenerare vizibila a tenului prin stimularea activitatii celulare si poate fi personalizat in functie de obiectivele de frumusete ale clientilor.

CatioVital Cellular Energy Lifting - cu rol in regenerarea vizibila a trasaturilor faciale prin cresterea tonusului muscular.

Stimularea musculara se realizeaza cu ajutorul curentului excitomotor. Acesta este un curent cu frecventa joasa ce stimuleaza un numar mare de fibre musculare, in comparatie cu frecventa medie (care nu are un efect de tonifiere) si frecventa inalta (care nu are ca si target muschii).

Metoda de tratament ridica trasaturile faciale, tonifica muschii  si rentinereste tenul. 

  • Alternativa medicinei estetice propusa de Mary Cohr