Gelish: conceptul fashion-tech te asteapta la Top Line

Gelish: conceptul fashion-tech te asteapta la Top Line

De acum ai ocazia sa experimentezi la Top Line culorile high-tech propuse de brand-ul american Gelish. Sinonim lacului semi-permanent, Gelish aduce in atentia publicului formule rezistente de culoare, dezvoltate de catre tehnicieni pasionati in obtinerea celor mai avansate rezultate in manichiura profesionala.

Caracteristicile principale ale acestui brand sunt formulele inovatoare dezvoltate de catre profesionistii din domeniu, inspirate de latura glam, fashionable, cu accente de lux ce caracterizeaza publicul feminin contemporan.  

Gelish, cel mai inovator brand din industrie, se aplica ca un lac traditional si are rezistenta unui gel, rezolvand astfel una dintre cele mai stresante probleme ale unei manichiuri – durabilitatea pe unghii. Gelish rezista pe unghii pana la 3 saptamani gratie unei tehnologii patentate de catre specialistii care au dezvoltat formula, iar paleta larga de culori satisface orice preferinta.  

Poti gasi corespondentul culorii tale preferate din colectiile Gelish in varianta de lac de unghii saptamanal, Morgan Taylor, brand-uri ce fac parte din portofoliul Hand&Harmony, companie ce a fost infiintata in anul 2009 de catre Danny Haile, CEO si fondator.

Creatorul Gelish, Danny Haile, este un profesionist premiat al industriei de nails, reusind de-a lungul anilor sa castige peste 60 de premii in Statele Unite si in intreaga lume. Pasiunea sa l-a transformat in Product Developer, devenind astfel consultant pentru companiile de top din industrie, moment in care Haile a decis sa transfere entuziasmul si abilitatile in dezvoltarea propriei linii de produse profesionale pentru manichiura. Astfel a aparut Gelish, raspunzand nevoii profesionistiilor de a combina rezistenta gelului de unghii cu intensitatea culorilor lacului clasic intr-un produs unic.

Gelish Soak-Off a revolutionat astfel industria, fiind primul lac de unghii semi-permanent disponibil in flacon, prevazut cu aplicator, similar lacului clasic.

Cel mai recent proiect lansat de Haile este noua linie de lacuri saptamanale de unghii, Morgan Taylor, numita astfel dupa fiica lui Haile – Morgan - si – Taylor – fiica partenerului lui Haile. Lacul de unghii saptamanal Morgan Taylor pastreaza caracteristicile fashion-tech ale formulei semi-permanente Gelish, oferind maximul de rezultate persoanelor care apreciaza manichiura clasica.  

Fie ca esti un fan al manichiurii semipermanente sau apreciezi rapiditatea formulelor clasice, produsele Gelish si Morgan Taylor iti vor oferi instrumentele necesare pentru a fixa tendintele in nail art.