Lansare Eshop Top Line

Lansare Eshop Top Line

In data de 14 mai 2015, a avut loc lansarea oficiala a site-ului TopLineShop.ro, ocazie cu care compania Top Line lanseaza si cel mai nou brand de accesorii pentru par din Romania, Wet Brush.

Evenimentul a avut loc in magazinul Top Line din Bucuresti, un rai al cosmeticelor pentru orice femeie. Printre invitatii de seama s-au numarat si nume cunoscute din viata mondena, artisti, presa scrisa si online: Dana Savuica, Valentina Pelinel, Speak, Feli, Peter Pop, Mihai Gainusa & Catalin Dezbracatu, Anca Serea, Diana Bart, Iulia Albu, Julia Jianu si Florentina Opris.

Site-ul www.TopLineShop.ro ofera o gama larga de produse cosmetice si accesorii clientilor sai, atat profesionale pentru salon cat si in varianta retail. Cumparatorii se pot inscrie pe site cu un cont profesional (salon sau freelancer), dar si un cont personal.  Scopul shop-ului este de a promova atat produsele cat si saloanele partenere Top Line si sa faciliteze accesul consumatorilor catre serviciile si produsele profesionale.

La orice achizitie de pe site-ul www.toplineshop.ro, cumparatorii primesc un voucher de 10% discount in saloanele partenere Top Line. Pe site se va regasi in curand si lista completa a saloanelor partenere.

Printre brandurile regasite pe site-ul TopLineShop.ro: Academie, Alessandro, American Crew, Anesi, Ardel, Babor, CND, Depileve, GHD, Goldwell, Guinot, Joico, Mary Cohr, Moroccanoil, Parlux, OPI, Sibel, Tanita, Tigi si Vitality’s. Toate produsele se gasesc si in saloanele partenere Top Line.

Shop-ul online Top Line ofera pe langa gama larga de branduri profesionale, informatii complete despre produse, materiale educative (video, testimoniale, tips & tricks), dar si sfaturile profesionistilor care lucreaza constant cu acestea.

Brandul Wet Brush sub sloganul “Cea mai buna perie pentru descurcat parul”, este nr 1 in America si ofera o varietate larga de optiuni: de la perii pentru stralucire, descurcat, pentru copii si bebelusi, pana la accesorii de curatat peria, pulverizatoare si piepteni, toate regasindu-se in culori surprinzatoare, cool si atractive.

Inovatia Wet Brush, care a facut inconjurul lumii, este Selfie Brush. Prima perie paddle care este carcasa pentru smartphone si ajuta utilizatoarele din toata lumea sa faca selfie-uri mai bune. Este usor de gasit in orice geanta, un tool social media perfect si in acelasi timp util pentru a suna si scrie mesaje oricand.
Distractiv si inovator, in varianta pentru iPhone & Samsung, Selfie Brush este este peria profesionala ce ofera protectie telefonului in orice moment.

Wet Brush COOL or WARM, Pret recomandat de vanzare 50 lei

Wet Brush SHINE, Pret recomandat de vanzare 62 lei

LIL Wet Brush, Pret recomandat de vanzare 35 lei,

Selfie Brush, Pret recomandat de vanzare 93 lei

Wet Clean Sweep, Pret recomandat de vanzare 23 lei