Lansarea Moroccanoil Body Line, Romania

Lansarea Moroccanoil Body Line, Romania

In seara zilei de 12.02.2015, Top Line si Miko Beauty au fost gazdele evenimentului de lansare a liniei de corp Moroccanoil.
Dana Savuica, ambassador Miko Beauty si un nume public cu rezonanta, a prezentat evenimentul de lansare alaturi de Diana Balba, Brand Manager International Moroccanoil. Impreuna au vorbit despre cele 9 produse Morocanoil Body Line care au fost lansate oficial in Romania. Invitatii VIP  Crina Matei, Daniela Nane, Dl si Dna Cristofor, …. Alaturi de presa si clientele Miko Beauty au avut ocazia sa testeze produsele intr-un mod interactiv.
In Europa, Romania si Anglia sunt singurele tari care se bucura de privilegiul de a avea Moroccanoil Body Line, in exclusivitate, in centre SPA, selectate in mod special de unul din cele mai apreciate branduri din lume, Moroccanoil. Cele 9 produse Moroccanoil Body Line disponibile in Romania, infuzate cu ulei de argan, aurul Marocului, sunt: Dry Body Oil, Intense Hydrating Treatment, Body Buff, Shimmering Body Oil, Body Soufflé, Body Butter, Pure Argan Oil, Hand Cream & Cleansing Bar.

Va invitam sa descoperiti parfumul mult iubit Moroccanoil in produsele din linia de corp, dar si o noua aroma disponibila, Body Buff- Fleur de Orange.

 

 

 

Despre Moroccanoil®
Moroccanoil ofera formule inovatoare, usor de utilizat si eficiente, care garanteaza rezultate uluitoare indiferent de tipul de par, conferindu-i un aspect natural, frumos si sanatos.  Ca pionier al industriei de tratamente destinate ingrijirii parului ce au la baza uleiuri nutritive, Moroccanoil® a obtinut rapid recunoastere printre persoanele avizate ce activeaza in industria de moda si beauty, generand un cult printre stilistii de top si clientela lor selecta. Lansate in urma cu 7 ani, produsele Moroccanoil®  sunt acum disponibile in 60 de tari de pe tot globul. Gama de lux pentru ingrijirea parului de la Moroccanoil® este cunoscuta pentru eficacitate si pentru consistenta naturala, produsele fiind destinate oricarui tip de par si oferind un amestec de calitate din cele mai apreciate ingredient. In urma cu 3 ani Moroccanoil® lanseaza linia de corp, disponibila in lume, momentan in 2 arome: Moroccanoil® Original Fragrance si Fleur de Orange.
Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line Europa si in saloanele selectionate.