Lansarea Moroccanoil Body Line, Romania - Centro Donna Spa

Lansarea Moroccanoil Body Line, Romania - Centro Donna Spa

Lansarea Moroccanoil Body Line, Romania

Pe 5 Martie 2015, Top Line si Centro Donna SPA au fost gazdele evenimentului de lansare a liniei de corp Moroccanoil. In cadrul acestui eveniment invitatele din presa dar si clientele salonului au avut ocazia sa testeze noua linie de corp Moroccanoil, intr-un mediu prietenos, modern si minimalist, asa cum Centro Donna Spa (Str. Bruxeles nr. 25) isi primeste clientele in fiecare zi.

In Europa, Romania si Anglia sunt singurele tari care se bucura de privilegiul de a avea Moroccanoil Body Line, in exclusivitate, in centre SPA, selectate in mod special de unul din cele mai apreciate branduri din lume, Moroccanoil. Cele 9 produse Moroccanoil Body Line disponibile in Romania, infuzate cu ulei de argan, aurul Marocului, sunt: Dry Body Oil, Intense Hydrating Treatment, Body Buff, Shimmering Body Oil, Body Soufflé, Body Butter, Pure Argan Oil, Hand Cream & Cleansing Bar.

 

Va invitam sa descoperiti parfumul mult iubit Moroccanoil in produsele din linia de corp, dar si o noua aroma disponibila, Body Buff- Fleur de Orange.