Olaplex produsul revolutionar al anului

Olaplex produsul revolutionar al anului

Este un produs revolutionar, folosit de cei mai celebri stilisti, dezvoltat de renumiti oameni de stiinta disponibil in Romania si la Top Line Europa!

 

Prezentarea poate fi vizualizata aici: LINK

 

Este un NOU SERVICIU IN SALON


Vopseste-te blond. Impinge limitele, fara a compromite integritatea firului de par. De la sedinta foto si pana la scaunul din salon, hairstylistii sunt eliberati de teama parului deteriorat.
Puteti folosi Olaplex ca un instrument sau un serviciu nou. Alegerea este a ta. Ca un instrument, utilizați Olaplex Bond Multiplier nr.1 adaugandu-l in decolorant sau culoare si finisati prin aplicarea Bond Perfector nr.2 dupa ce culoarea este indepartata din par pentru a reduce dramatic ruperea firului de par cu fiecare serviciu de culoare.
Optimizati Olaplex oferindu-l  ca un nou serviciu in salon. Includeti produsul profesional Hair Perfector Nr. 3 Take Home pentru clientul dumneavoastra pentru a-l utiliza o data pe saptamana pentru a consolida in continuare structura firului de par sau de a-l folosi ca o pre-tratare a unui serviciu chimic viitor. Hair Perfector Nr. 3 Take Home are beneficii suplimentare uimitoare raportate de sute de clienti.


Ce este... OLAPLEX?
Chimia ORIGINAL A care multiplica legaturile si reticuleaza legaturile rupte. Poate fi doar unul!
Am început prin a gasi doi lideri mondiali,  doctoranzi in Materiale si Chimie care nu au lucrat pe produse pentru par inainte, Dr. Eric Pressly si Dr. Craig Hawker. Cu aceasta noua perspectiv, aceasta echipa de vis a inventat un singur ingredient chimic, care nu contine silicon sau uleiuri, care reface legaturile sparte in par in timpul si dupa serviciile chimice si care le face mai puternice decat erau înainte. Poate ca suna ca toate celelalte descrieri ale altor produse, dar verifica ce spun hairstylistii de top despre Olaplex peste tot in Social Media. Așa cum se spune, trebuie sa incerci ca sa iti dai seama ca este adevarat.
Cum sa utilizati Olaplex?
Urmariti cateva minute tutorialul cu celebra hairtylista Tracey Cunningham, pentru a-ti asigura succesul cu Olaplex.

De ce Olaplex?
Jordan Alexander și Slim, care au lucrat cu Tracey Cunningham folosind Olaplex pe mii de oameni zilnic, vorbesc despre beneficii și ceea ce face Olaplex alegerea potrivita atat pentru tine, ca un stylist cat si pentru clientii dumneavoastra.

Vezi ce parere au hairstylistii de top despre Olaplex
Pot spune sincer ca Olaplex este o arma necesara in arsenalul meu. Ori de cate ori pun la indoiala integritatea parului clientului meu, folosesc OLAPLEX.
Guy Tang
West Hollywood, CAOLAPLEX este componenta esentiala # 1in fiecare formula de culoare si Balayage pe care o creez.
Chad Kenyon
Benjamin Salon, West Hollywood, CAAcesta este produsul cel mai revolutionar pe care l-am vazut!
Tracey Cunningham
Meche Salon, Beverly Hills, CASunt complet obsedata de OLAPLEX, cred ca a schimbat industria. Integritatea parului nu mai este compromisa de serviciile chimice.
Bianca Hillier
Sally Hershberger, Los Angeles, CA


OLAPLEX este instrumentul meu numarul unu pentru corectia culorii si este unul dintre cele mai bune produse! Produsul este uimitor!
Amber Maynard
Nine Zero One Salon, West Hollywood, CA

Impinge limitele

Olapex este asigurarea ca puteți aduce parul clientilor dumneavoastra la un nivel la care niciodata  nu ati crezut ca este posibil inainte, fara daune ca de obicei.


Nu este dificil de utilizat
Doar  adaugati Olaplex Bond Multiplier direct in culoare sau decolorant, apoi Bond Perfector dupa ce clatiti culoarea din par. Clientul foloseste acasa Hair Perfector Nr.3 , ca parte a serviciului profesional pentru a-l utiliza o data pe saptamana.

Funcționeaza pe toate tipurile de par
Am testat OLAPLEX pe aproape toate tipurile de par si funcționeaza. Par specific Asiei, caucazian, afro-american, in prealabil prelucrat chimic sau neprelucrat.


Putin este mai mult
OLAPLEX a fost folosit de mii de ori, cu rezultate uimitoare. Singurul lucru care poate merge prost este sa folositi prea mult Olaplex cu decolorant sau sa nu il lasati sa actioneze cat trebuie. Toata lumea devine foarte entuziasmata cand vede cum actioneaza Olaplex pentru prima data astfel incat doreste sa adauge mai mult produs a doua oara. Dacă veți face acest lucru, parul nu se va mai ridica. E ca și cum ati adauga apa in sucul de afine ...

Este foarte simplu de utilizat

Se incepe cu Olaplex Bond Multiplier Nr.1 adaugand direct in decolorant sau vopsea. Dupa clatirea vopselei din par, aplicați Olaplex Bond Perfector Nr. 2 pentru cel putin 5 minute, apoi se clateste, se samponeaza si se aplica conditioner. Se poate lasa chiar in par pentru a-l utiliza ca o lotiune de decapaj. Clientul ia acasa Hair Perfector Nr.3 pentru a-l utiliza o data pe saptamana pentru a consolida in continuare structura firului de par. Este foarte simplu, sigur si non-toxic. Vezi pe ambalaj indicații detaliate de utilizare.

Efecte pe termen lung

Toata lumea vrea sa stie daca Olaplex se acumuleaza in parul tau si il face dificil de vopsit sau decolorat dupa mai multe utilizari. Raspunsul rapid este ca parul este din ce in ce mai bine. Testele noastre, cu hairstylisti de top care au folosit Olaplex pe mii de clienti de mai multe ori de peste un an. Niciunul nu a raportat nimic negativ. Singurul lucru care poate da gres  in utilizarea Olaplex este doar simpla utilizare a prea mult Olaplex și diluarea formulei la care il adaugi. Acest lucru pare sa se intample suficient de des pentru ca noi sa-l menționăm din nou aici. E o noua chimie și necesita o gandire un pic diferita. Dar este atat de usor ...

 

OPLAPLEX FAQ

Olaplex nu contine silicon, sulfati, ftalați, aldehide și nu este niciodată testat pe animale. Olaplex reconecteaza legaturile de sulf rupte din păr. Aceste legaturi sunt distruse in timpul tratamentelor termice, mecanice si chimice.
Utilizați Olaplex ca un instrument. Cu cat utilizați Olaplex mai mult, cu atat deveniti mai familiar. Folosirea acestui produs aduce beneficii pentru tine ca stilist si mai important, pentru clientul tau. Cu ajutorul cunostintelor dobandite accesezi abilitatea de a ati depasi limitele in materie de hairstyle. Inveti folosind produsul continuu si descoperi care este metoda de lucru potrivita stilului tau.

OLAPLEX NO.1 BOND MULTIPLIER


multiple intrebuintari
•    se adauga in pudra (cand se utilizeaza folia de aluminiu)
Cantitatea de Olaplex utilizata depinde de cantitatea de pudra folosita, nu de cantitatea pudrei combinata cu oxidant. *
1.    Amestecati pudra si oxidantul.
**Olapex poate creste timpul de actionare. Pentru a evita acest lucru, folositi un oxidant cu un nivel de deschidere mai mare decat in mod obisnuit:
Folositi oxidant de 20vol. in locul celui de 10vol
Folositi oxidant de 30vol. in locul celui de 20vol
Folositi oxidant de 40vol. in locul celui de 30vol
Cand amestecati oxidantul cu 15 gr de pudra, adaugati 3,75 ml Olaplex. (1/8oz)tenerul
Cand amestecati oxidantul cu 30 gr de pudra, adaugati 7,5 ml Olaplex. (1/4oz)
2.    Utilizati sistemul de dozare al produsului pentru folosi cantitatea corecta (necesara) de Olaplex.
3.    Adaugati Olaplex in decolorantul pregatit si amestecati bine.

 Nota: Poate fi necesar sa adaugati mai multa pudra pentru a avea consistenta.  Va recomandam remixarea intr-un bol a lightenerului si Olaplexului, daca este necesara o cantitate mai mare de 1 oz de pudra decoloranta.
Folositi aceleasi precautii de utilizare ca atunci cand folositi decoloranti.


OLAPLEX NO.1 BOND MULTIPLIER
•    Balayage:
Folositi 1/8oz (3.75ml) Olaplex pentru15 gr de pudra scoop of lightener for Balayage.
Adaugati cantitatea masurata de Olaplez pentru a pregati decolorantul  si al amesteca in intregime.
Cantitatea de Olaplex  folosita in Balayage variaza in functie de volumul dezvoltatorului de culoare folosit cu decolorantul de Balayage Daca cel mai mare volum de decolorant este de 40 vol, vă rugăm să rețineți că, in cazul Olaplex-ului lucrați cu un rezulatat de 30 vol.
Folosirea caldurii, de la un difuzor poate accelera timpul de procesare Heat using an attached diffuser may speed up the processing time. Puteți de asemenea,pentru un rezultat mai rapid , sa adaugati 1/16oz No. 1, daca lucrati constransi de timp.
*Este bine stiut faptul ca decolorantul are o reactie termica cu clorul si alte depozite de minerale din apa si de pe par. Dacă aveți o reacție de căldură, acest lucru nu este cauzat de Olaplex . Acest lucru este cauzat de interactiunea clorului cu mineralele. Va rugam sa clatiti parul imediat dacă se întâmplă asta.

Crema de decolorare -pentru fiecare (1.5 oz ) de crema de decolorare folositi, adauga ¼oz ( 7,5 ml ) din nr.1Bond Multiplier. Dacă utilizați mai mult de 1.5 oz cremă de decolorare, nu utilizați o cantitate mai mare  din nr.1 Bond  Multiplier si folosiți tot 1 / 4 oz de Olaplex.
Folositi 1/8oz de Olaplex pentru oricare alta cantitate de crema decoloranta sub for 1.5oz.
Timpul de procesare al lightener-ului: ACESTA VARIAZA . Nu putem spune o medie sau cu aproximatie, pentru ca fiecare  par este diferit. Nu există nici o normă, dar știm că este nevoie de mai mult timp de procesare, dar este in regula pentru  că  un par bun merita acest timp suplimentar. Căldură : căldură este  compatibila cu Olaplex, dar caldura mareste  viteza reactiei chimice in orice caz, asa ca fiti atenti si verificati dupa 3-5 minute, asa cum ati face in mod normal. Daca parul este grav deteriorat, stopati utilizarea de căldură până când se restabileste sănătatea, puterea și integritatea parului.

DECOLORAREA PE SCALP:


Olaplex se poate adauga in decolorantul  pentru scalp, dar nu recomandam folosirea produsului mai mare de 20 vol, pe scalp. Un timp de prelucrare mai mare poate sa  fie necesar.
EXTENSII:
Olaplex poate fi folosit fara nicio problema pe extensii.


PAR FOARTE DETERIORAT:
Ce puteti face daca aveti un client cu un par foarte deteriorat si vrea totusi sa-si coloreze parul?
Puteti folosi Tratamentul (Olaplex formula diluata, apoi Olaplex No.2, de 2 ori, inainte de ziua colorarii, daca se poate). Daca nu sunteti sigur de rezultat, folositi testul suvitei.

BALAYAGE, COLORARE SEMIPERMANENTA, DEMIPERMANENTA, PERMANENTA:


Nu adaugati niciodata mai mult de 3.75 ml de Olaplex in culoarea semipermanenta sau in baza. Adaugati Olaplex doar in culoarea semipermanenta care are timp de actionare de 10 minute sau mai mult. Puteti folosi Olaplex in fiecare proces.
OLAPLEX FORMULA DILUATA PT COLORARE SEMIPERMANENTA:
Puteti folosi ca si tratament No.1 Bond Multiplier diluat cu apa. Amestecati intr-un aplicator 15ml Olaplex No.1 cu 85 ml de apa de la robinet sau apa imbuteliata. Aplicati din abundenta de la radacini pana la varfuri. Pieptanati pentru a uniformiza. Lasati sa actioneze 5 minute, apoi uscati cu prosopul. Nu clatiti.
Puteti aplica pe radacini sau peste orice alta colorare semipermanenta. Clatiti foarte bine, uscati cu prosopul apoi aplicati Olaplex No. 2 ca tratament aditional.
Samponati apoi aplicati colorarea semipermanenta:
Daca faceti suvite, apoi aplicati colorare ton pe ton, nu e nevoie sa clatiti decolorantul cu sampon. Puteti clati cu apa, uscati cu prosopul, apoi aplicati No.1 Bond Multiplier. Procesul de clatire va opri actionarea decolorantului. (daca va simtiti confortabil spaland parul cu sampon, puteti sa o faceti).


NO.2 BOND PERFECTOR: NU ESTE UN CONDITIONER
Este suficient pentru 70 de aplicari, 15 ml/aplicare. Acesta este pasul 2 din sistemul Olaplex. Acest produs se aplica in cantitate suficienta la sfarsit, dupa samponare, dupa ce stergeti parul cu prosopul. Puteti aplica o cantitate generoasa de Formula Diluata Olaplex inainte de tot procesul pentru rezultate si mai bune. Lasati sa actioneze minim 5 minute, apoi, fara sa clatiti, aplicati o cantitate generoasa de No.2 Bond Perfector (15 ml) si pieptanati. Lasati sa actioneze minim 10-20 de minute. No.2 Bond Perfector poate fi folosit ca o lotiune inainte de tunsoare.
Noi întotdeauna cerem sa fie urmat de  clătite, samponare și folosirea balsamului pe client,  înainte de a parasi salonul. Acesta poate fi lăsat pe o perioadă mai lungă de timp și samponati și folositi balsamul la domiciliu. Cu toate acestea, mereu recomandăm acestea dupa procedeu, pentru ca este vorba de structura interna a firului de par. Pentru ingrijireputeti sa folositi samponul si balsamul favorit. Puteți face un tratament profund de aplicare a balsamului,  după ce Nr.2 a fost aplicat .


NO.3 HAIR PERFECTOR:
Acesta este un produs complet opțional și nu este neaparat necesar pentru Olaplex nr.1 și nr.2 la locul de muncă. Din cauza legaturilor continuu rupte la nivelul parului care trece printr-un styling termic/mecanic sau de continua colorare / permanent /, integritatea, puterea, strălucirea și moliciunea se vor pierde în câteva săptămâni  pana la o lună, in functie de modul în care este tratat parul. No. 3 Hair Perfector va menține puterea, structura, integritatea, moliciunea și strălucirea pana la urmatoarea programare in salon a clientei.


INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE ACASA PENTRU HAIR PERFECTOR NO.3:
Aplicati o cantitate generoasa pe parul spalat si sters cu prosopul si lasati sa actioneze minim 10 minute. Clatiti, samponati si aplicati conditioner. Hair Perfector No.3 nu este un conditioner care se lasa pe par si trebuie spalat. Cu cat este lasat pe pat mai mult timp, cu atat este mai eficient. Sunt recomandate 10 minute ca timp de actionare, dar poate fi lasat pe par o perioada mai lunga pentru rezultate mult mai bune. Poate fi folosit mai mult de o data pe saptamana, daca este necesar.


TRATAMENTE CU KERATINA:
Sistemul de reparare Olaplex  functioneaza perfect si in cazul parului care are tratament cu keratina. Parul va deveni mai matasos, mai stralucitor, mult mai puternic si mai rezistent. Tratamentele cu keratina sigileaza citicula, de aceea, recomandam utilizarea sistemulului de reparare Olaplex inainte de tratamentul cu keratina. Amestecati
Datorită acestor tratamente de netezire și sigilare a  cuticulei, vă recomandăm  să realizam  sistemul de reparare Bond in prealabil . Se amestecă 15% din Bond Multiplicator nr.1 și 85%apă într-o sticlă tip aplicator. Aplicați-le pe toate la scafa și saturati complet . Lasă timp de 5 minute  fără clătire  si aplicati  stratul nr.2 Bond Perfector peste si pieptanati bine . Se lasa sa actioneze timp de încă 10 până la 20 minute.  Apoi, aplicati samponul de prificare și continuați cu tratamentul Keratin ca deobicei. Acest lucru va ajuta foarte mult puterea și integritatea interna a parul,  înainte ca stratului extern sa-i fie aplicat tratament Keratin. Rezultatul consta intr-un par mai puternic, mai sanatos,  care vă permite maximizarea efectului  prin combinarea tratamentului  keratina cu în continuare rezultatul tratamentului keratina combinat cu Olaplex Bond Reparation System.


TRATAMENTUL OLAPLEX>ESTE TOT CE ITI TREBUIE
Se amestecă 1 / 2oz ( 15 ml ) de No.1 Bond Multiplicator cu 3 oz ( 90 ml) de apă într-o sticlă de aplicator .
Se aplică de la rădăcini la varfuri .Saturati părul și pieptanati.
Lasati timp de 5 sau mai multe minute .
Fără clătire, se aplică o cantitate generoasa de nr.2 Bond Perfector și se piaptana odata.
Se lasa sa actioneze timp de minimum 10 sau mai multe minute .
Clătiti, samponati si aplicati balsam.


Directii pentru PERMANENT:

Tipul de par
Extrem de deteriorat   
Amestecul Olaplex
Folositi No. 1 fara diluare   
Procedura de aplicare si Timpul
Aplicati Neutralizant pe fiecare bigudiu, timp de 5 minute. Clatiti bigudiurile si prosopul special. Aplicati OLAPLEX peste fiecare bigudiu, stabiliti un timp de 5 minute pe cronometru. La sfarsitul celor 5 minute , reaplicati OLAPLEX pe fiecare bigudiu si mai setati inca 5 minute.  Scoateti  bigudiurile si clatiti in intregime.
Se amestecă 1 uncie de OLAPLEX No. 1 cu 3 uncii de apă ( distilată este de preferat dar nu este necesar doar  daca apa este dura)


Tipul de par
Par colorat si cu suvite*Multi-Dimensional    
Amestecul Olaplex
Se amestecă 1 uncie de OLAPLEX No. 1 cu 3 uncii de apă ( distilată este de preferat dar nu este necesar doar  daca apa este dura)
Procedura de aplicare si Timpul
Aplicați Neutralizator pe fiecare bigudiu si apoi aplicati  OLAPLEX in jos, peste neutralizator. Timp de 5 minute . Reaplica OLAPLEX si timp de încă 5 minute . Scoateți tijele special pentru permanent și clătiți bine .

Tipul de par
Par colorat    
Amestecul Olaplex
Se amestecă 1 uncie de OLAPLEX No. 1 cu 3 uncii de apă ( distilată este de preferat dar nu este necesar doar  daca apa este dura)
Procedura de aplicare si Timpul
Aplicati Neutralizator  pe fiecare bigudiu si  imediat aplicati OLAPLEX peste Neutralizator. Timp de 10 minute. Scoateti bigudiurile si clatiti bine.

Tipul de par
Normal/Virgin
Amestecul Olaplex
Se amestecă 1 uncie de OLAPLEX No. 1 cu 3 uncii de apă ( distilată este de preferat dar nu este necesar doar  daca apa este dura)
Procedura de aplicare si Timpul   
Aplicati Neutralizator  pe fiecare bigudiu si  imediat aplicati OLAPLEX peste Neutralizator. Timp de 10 minute. Scoateti bigudiurile si clatiti bine.

FORMULA

Se amestecă 1/2 oz ( 15 ml) de No.1 Bond Multiplicator cu 3 oz ( 90 ml) intr-o sticla de tip aplicator fara spray.
Clătiți părul pe tije-bigudiuri și se lasă timp de 7.5 minute .
Dacă timpul permite  fără clătire,  saturati din nou tijele . Asteapta pentr ina 7,5 minute pentru un total de 15 de minute.
Scoateți bigudiurile.
Samponati si aplicati balsam.
Nu este nevoie de o perioadă de așteptare de 48 de ore după ce se face neutralizare cu Olaplex.

Directii pentru Relaxer:

Clătiți neutralizatorul sau neutralizati șamponul de  pe păr.
Șterge parul  pentru  uscare.


FORMULA

Se amestecă ½oz ( 15 ml) de No.1 Bond Multiplicator cu 3 oz ( 90 ml) de apă în sticla aplicator .
Saturati părul și lasati  timp de 7.5 minute.
Clătiti, samponati si aplicati balsam.
CE SE INTAMPLA DACA FOLOSESC OLAPLEX DE CATEVA ORI APOI MA OPRESC?
Bariera de protectie care a fost creata o sa fie doborata  si parul meu se va rupe? Aceasta intrebare este  des intalnita si raspunsul este nu. Chiar daca nu mai folosesti deloc Olalex, protectia ce a fost oferita este permanenta.

TRATAMENT USOR SI RAPID:
Rapid și ușor - acesta este un tratament grozav, care poate fi folosit pe orice client, chiar dacă au  folosit un procedeu chimic sau nu al parului. Modalitate foarte bună de a contribui la sustinerea structurii parului si de a lasa senzatia de par moale si usor de stilizat . De asemenea, chiar daca dacă  aveți un exces de No. 2 Bond Perfector, puteti sa oferiti în continuare un serviciu grozav. Incepeti uscarea parului din scafa cu prosopul, aplicati o cantitate generoasa de No.2 Bond Perfector 1/2 oz sau mai mult pe par si pieptanati, lasati 5-10 minute si fara a necesita clatire reaplicati  inca un strat de Nr.2 Bond Perfector 1/2 oz sau mai mult pe păr și pieptanati uniform, lasand inca 5-10 min. Clătiti , samponati, aplicati balsam si stlizati parul.

Asamblarea cupei de distribuire:
Indepartati sigiliul de la Bond Multiplier Nr.1. Plasati paiul in sticla si insurubati pe cupa de distribuire. Pentru a permite materialului în cupa scoateți capacul din partea de sus a cupei de distribuire si strangeti usor nr.1 Bond Multipler No 1 pana la cantitatea dorita.
Daca ramane material acesta poate fi lasat in cupa de distributie pana la urmatoarea utilizare. A nu se pune Bond Multiplier Nr.1 pe partea sa ca sa nu curga continutul.