Top Beauty Trade Show 2014

Top Beauty Trade Show 2014

Va multumim pentru participarea la editia din anul 2014 a Top Beauty Trade Show, in Bd. Regina Maria, nr. 14, Bucuresti, in perioada 25-28 septembrie.
Va asteptam la Top Beauty Trade Show 2015!
Vizualizati aici prezentarea intregului eveniment!

 

Top Line organizeaza evenimentul national dedicat frumusetii profesionale, sub semnatura proprie, adresindu-se in mod special comunitatii de profesionisti din industria produselor de infrumusetare din Romania. La acest eveniment au acces si consumatorii finali interesati in produsele profesionale de top.

trade show

Cu o experienta de peste 18 ani pe piata romaneasca, grupul de companii Top Line reprezinta marci profesionale de infrumusetare de renume international. In toata aceasta perioada, Top Line si-a asumat rolul de lider in industria solutiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium din Romania. Odata cu organizarea acestui eveniment dedicat partenerilor sai, cat si clientilor finali interesati de marcile premium profesionale, Top Line aduce  o valoare adaugata unica in piata de profil.

Cand se va organiza expozitia?

25-28 septembrie  2014

Program zilnic: 09:00 - 18:00

 

Unde se organizeaza aceasta expozitie?

BUCURESTI

Bd. Regina Maria, nr.14, sector 4. Telefon : 004 021 335.26.42,-3,-4

 

Cum poti participa la Top Beauty Trade Show?

Participarea la Top Beauty Trade Show se face pe baza de bilet de intrare. Exceptie fac cei care au primit invitatie in prealabil.

Pretul biletului de intrare este de 25 RON si este valabil pe toata durata evenimentului: 25-28 septembrie 2014.

Biletele pot fi achizitionate din magazinul Top Line Professional, aflat la parterul cladirii unde se desfasoara evenimentul, incepind cu luni, 15 septembrie.

 

Cum rezerv loc la evenimentele din cadrul Top Beauty Trade Show?

Rezervarea unui loc la activitatile de tip seminar, workshop, lansare de produs, concursuri se face in limita locurilor disponibile in sala.

Rezervarile se fac accesand sectiunea Top Beauty Trade Show AICI

sau la telefon 0735208401

 

PROGRAM TOP BEAUTY TRADE SHOW:

 

Peste 50 de marci premium de coafura - estetica - nail, aparatura si mobilier profesionale

Peste 1000 mp spatiu expozitional

Concurs National Nail Expert 2014

20 seminarii si workshop-uri "Look & Learn" inedite

10 evenimente dedicate lansarilor de produse noi

 

 

PARTENERIATE

 

Parteneriat UPC Business si Top Line in cadrul evenimentului Top Beauty Trade Show 2014
 
La organizarea evenimentului dedicat frumusetii profesionale Top Beauty Trade Show 2014, Topline a incheiat un parteneriat cu UPC Business - un partener de top in ce priveste furnizarea de solutii de comunicatii pentru companii – cu scopul furnizarii de solutii specializate de comunicatii.

In cadrul acestui parteneriat, UPC Business ofera solutia de televiziune digitala astfel incat participantii din cadrul evenimentelor Top Beauty Trade Show 2014 sa aiba acces la canale TV de specialitate in format HD pe parcursul celor 4 zile.

 
Solutia de comunicatii gandita special pentru saloanele de infrumusetare. De la UPC Business.
 
UPC Business vine in intimpinarea nevoilor saloanelor de infrumusetare din Romania, ofering servicii de internet de mare viteza cu WiFi, telefonie si televiziune digitala cu instalare in doar doua zile.

Un alt instrument util pentru promovarea acestui tip de afacere este serviciul de telefonie Numar Scurt, abonament de telefonie cu numar de telefon format din prefix plus 3 sau 4 cifre cifre, usor de tinut minte si usor de apelat de catre clienti.

Promotia pregatita de UPC Business pentru participantii la acest eveniment a fost construita plecand de la nevoile concrete de comunicatii ale acestui tip de afacere si include un discount substantial fata de pretul de lista al fiecarui serviciu in parte. Promotia este valabila pana la 31 decembrie 2014.

Despre UPC Business
 
UPC România, prin divizia sa dedicatã soluţiilor de comunicaţii pentru companii - UPC Business - poate asigura cea mai eficientã soluţie pentru companiile care doresc conexiuni stabile de mare vitezã, în mai multe localitãţi din ţarã sau în mai multe sedii din acelaşi oraş. Prin intermediul infrastructurii permanent îmbunãtãţite, compania poate dezvolta reţele virtuale private, sisteme intranet şi extranet, reţele de telefonie privatã, videoconferinţe, video monitorizare. UPC Business adauga mereu in portofoliu produse si servicii de care mediul de afaceri are nevoie, printre cele mai recente numarandu-se: cablarea structurata, audioconferinta, semnatura digitala.
 
Divizia UPC Business este prezentã în 12 ţãri din Europa: Olanda, Austria, Belgia, Irlanda, Marea Britanie, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Ungaria, Elveţia şi Germania.
La nivel naţional, reţeaua de fibrã opticã şi cablu CATV acoperã 114 dintre cele mai importante oraşe din România, incluzând: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Iaşi. Portofoliul UPC Business acoperã toate segmentele de piaţã, de la companii mici şi mijlocii pânã la companii naţionale şi multinaţionale. Soluţiile de comunicaţii se adreseazã şi verticalelor specifice de piaţã, cum ar fi: sectorul bancar, transporturi, distribuţie şi logisticã, educaţie sau administraţie publicã.

 

Parteneriat Tchibo Cafissimo şi Top Line în cadrul evenimentului Top Beauty Trade Show 2014

In cadrul evenimentului Top Beauty Trade Show 2014, dedicat frumusetii profesionale de top, Top Line a incheiat un parteneriat cu Tchibo Cafissimo – expert in domeniul automatelor de cafea cu capsule.

In cadrul acestui parteneriat, Tchibo promoveaza sistemul Cafissimo, participantii la evenimentul Top Beauty

Trade Show 2014 putand sa savureze cafele din tari de origine si sa beneficieze de oferta customizata saloanelor profesionale din Romania. Doar in cadrul acestui eveniment participantii vor beneficia de oferte speciale de pret pentru gama Tchibo Cafissimo. Promotiile sunt valabile pana la data de 30 Noiembrie 2014.

Sistemul Tchibo Cafissimo, automatul de cafea cu capsule, special pentru saloanele de înfrumuseţare.

Tchibo Cafissimo este singurul automat de cafea cu capsule care prepară perfect cafea espresso, caffè crema si cafea filtru, printr-o simplă apăsare a unui buton. Astfel, atat saloanele cat si clientii acestora vor savura o cafea perfecta.

Descoperiti toate capsulele Cafissimo - 12 cafele obținute 100% prin cultivare sustenabilă, cu arome deosebite – toate variantele de gust, de la delicat la puternic si de la elegant la intens.


PROGRAM

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014
 • Top Beauty Trade Show 2014