Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose

Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose

Moroccanoil, pionier al industriei de tratamente destinate îngrijirii părului ce au la bază uleiuri nutritive, a lansat în România, la Silhouette Centre de Slăbit și Înfrumusețare din Unirii, prin TopLine Europa, noua gama Morrocanoil Body Fleur de Rose, o colecție luxuriantă de produse de corp, infuzate cu ulei de argan și inspirate de aromele Mediteraneene. Produsele oferă hidratare și îngrijire pielii lăsând-o strălucitoare și irezistibil de frumoasă.
Noua linie Moroccanoil Body include produse cu extracte din petale de trandafir: Exfoliant pentru corp, Cremă spumă de corp, Cremă de mâini, ce vin să completeze celelalte produse din gama Moroccanoil: Exfoliant pentru strălucire instant, Unt de corp hidratant, Body Souffle, Săpun, Dry Body Oil, tratament pentru piele foarte uscată, Ulei pur de argan, Ulei de corp pentru strălucire. Produsele există acum în cele trei variante: Frangrance Originale, Fleur d`oranger și Fleur de Rose.
La evenimentul de lansare a noii game Morrocanoil Body Fleur de Rose, organizat la clinica Silhouette Unirii (Bd. Regina Maria nr.1), au luat parte persoane publice precum Andreea Marin, Simona Pătruleasa, Amalia Enache, Anca Serea, Dana Săvuică, Amadeus, Ellie White, Diana Munteanu, Crina Abrudan, Sonia Argint Ionescu, Bianca Ioniță, Cristina Cioran, beauty editors, bloggeri și reprezentanți Mass Media.
Diana Baicu (General Manager TopLine Europa), Diana Balba (Brand Manager Internațional Moroccanoil) și Nicoleta Biter (trainer) au prezentat noua gamă de produse Moroccanoil Body, evidențiind calitățile excepționale ale acestora. Invitații au avut ocazia să testeze în premieră și noul ritual Moroccanoil de îngrijire a pielii mâinilor și să afle mai multe informații despre noul ritual de spa Moroccanoil.
Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv în magazinele TopLine Europa, online pe www.toplineshop.ro, și în saloanele și SPA-urile selecționate.

Despre Moroccanoil®:
Moroccanoil® este o poveste de succes, un impuls pentru inovație, un efort perpetuu de a crea produse de înfrumusețare performante pe baza miraculosului ulei de argan. După ani în care am investit pasiune și minuțiozitate în cercetările noastre, ne bucurăm să-ți putem oferi mult așteptata  gamă Moroccanoil Body™, o linie de produse pentru îngrijirea  corpului creată pe baza uleiului de argan. Moroccanoil Body™  este o colecție exclusivistă a cărei formulă, unică în lume, va oferi pielii tale o hidratare profundă, o strălucire naturală și o frumusețe irezistibilă dublată de un parfum aparte, în tonuri mediteraneene.
Silhouette Centre de Slăbit și Înfrumusețare este un concept unic care beneficiază de cea mai importantă investiție tehnologică din România. O echipă de profesioniști formată din `doctori` în frumusețe –medici, kinetoterapeuți și esteticiene vă stă la dispoziție pentru a stabili împreună cu dumneavoastră obiectivele de înfrumusețare, pașii de urmat și pentru a garanta rezultatele. Tratamentele sunt personalizate și adaptate stilului de viață al pacienților. Simți diferența și Vezi Rezultate!

COLECTIA FRAGRANCE ORIGINALE

           
Colecția Fragrance Originale, parfumul-semnătură al Moroccanoil, este o călătorie în lumea exotică a mării, a nisipului și a brizei mediteraneene. Acest parfum unic are darul de a te purta într-o călătorie senzorială fără pereche.

Moroccanoil® Body Butter
Hrănire din abundență

Un unt de corp cu o textură catifelată, bogată și luxoasă, Moroccanoil Body Butter este o cremă de corp extrem de concentrată ce conține un amestec de proteine și vitamine: unturi de argan, shea, cacao și mango ce conferă hrănire din abundență și hidratare de lungă durată. Formula conține și un amestec de anti-oxidanți din rodie, măsline, avocado și uleiuri squalane care se topesc pe pielea ta având o textură mult îmbunătățită, iar acizii grași și vitamina E penetrează pielea în profunzime pentru a repara rezervele de hidratare. Infuzat cu aroma delicată cu care ne-a obișnuit Moroccanoil, acest unt catifelat este perfect pentru orice tip de piele și se absoarbe instant, fără să lase o textură grasă. 
Pentru a avea rezultate maxime, masează untul pe pielea umedă, după duș, pentru a capta hidratarea în interiorul pielii. Concentrează-te pe zonele care necesită extra hidratare, zonele uscate sau aspre.
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan– extrem de bogat în tocoferol natural (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți. Acest ulei 100% natural ajutș la hrșnirea și hidratarea pielii, îmbunătățindu-i textura. 
•           Unt de Argan, Shea, Cacao, Mango – conține acizi grași esențiali care fortifică bariera de hidratare a pielii.
•           Ulei de măsline, Avocado, Rodie, Squalane – antioxodanți puternici care repară bariera naturală de protecție a pielii.

Moroccanoil® Body Soufflé
Body Moisturizer

Un hybrid sub formă de spumă, între lapte de corp și unt de corp, Moroccanoil Body Soufflé  penetrează instant  pielea conferind hidratare intensă, suplețe, catifelare și elasticitate. Formula este îmbogățită cu ulei de argan, unt de shea și aloe vera care ajută la stimularea și regenerararea pielii și la îmbunătățirea barierei de protecție și a funcțiilor pielii. Aceasta va arăta mult mai sănătoasă și revitalizată. 
Perfect pentru toate tipurile de piele, Body Souffle este tot ce ai nevoie ca pielea ta să fie învăluită zilnic într-un boost decadent de hidratare.  Simțurile sunt stimulate de aroma minunată, specifică Moroccanoil. 
Pentru a avea rezultate optime, aplică Body Soufflé zilnic, după dus, pentru a capta hidratarea în interiorul pielii. Poate fi folosit în orice moment al zilei.

Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan– extrem de bogat în tocoferol natural (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți. Acest ulei 100% natural ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunatățindu-i textura. 
•           Unt Shea – conține acizi grasi esențiali care fortifică bariera de hidratare a pielii.
•           Aloe Vera – un protector natural al pielii, ce hidratează, lăsând pielea mult mai flexibilă și strălucitoare.

Moroccanoil® Body Buff Fragrance Originale
Exfoliant pentru corp

Inspirat de zona Mării Mediterane, Moroccanoil® Corp Buff Fragrance Original este un exfoliant revitalizant pentru corp realizat cu nisip pentru exfoliere, caise și pulberi de semințe de măsline care îndepărteaza ușor celulele moarte ale pielii. Uleiul de argan, combinat cu ulei de sșofran și susan și cu un amestec de unt de shea și de cacao, întinerește și oferă hidratare de lungă durată la nivelul pielii. Este delicat parfumat, având mirosul original Moroccanoil. Fără parabeni.
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan– extrem de bogat în tocoferol natural (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți. Acest ulei 100% natural ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunătățindu-i textura. 
•           Unt Shea și cacao – conține acizi grași esențiali care fortifică bariera de hidratare a pielii.
•           Nisip pentru exfoliere, caise și pulberi de semințe de măsline- îndepărtează ușor celulele moarte ale pielii

Moroccanoil® Hand Cream
Îngrijire prețioasă

Crema pentru mâini Moroccanoil Hand Cream învăluie mâinile instant într-un cadou de antioxidanți, ce se regăsesc în uleiul de argan natural care penetrează pielea. Formula terapeutică este bogată în  extracte din unt de cacoa, shea și avocado, care livreaza hidratare intensă, conferă pielii elasticitate și hrănește cuticulele și unghiile.  Foarte bogată, dar, totodata, foarte ușoară, crema de mâini, reface structura pielii fără a lăsa senzație uleioasă. Astfel, este ideală pentru o utilizare zilnică, în orice moment.  Efectele de albire ale citricelor conferă pielii luminozitate și un aspect sănătos.
Ideală pentru toate tipurile de ten. Cele mai bune rezultate se văd atunci când crema este folosită de minimum 2 ori pe zi. Simțurile sunt stimulate de aroma specifică Moroccanoil, un amestec încântător de ingrediente. 
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan– extrem de bogat în tocoferol natural (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți. Acest ulei 100% natural ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunatățindu-i textura. 
Unt de Shea, Cacao, Mango, Avocado – conține acizi grași esențiali care fortifică bariera de hidratare a pielii.

Moroccanoil® Cleansing Bar
Hidratare intensă

Săpunul Moroccanoil Cleansing Bar  este  profund reparator, datorită uleiului de  argan luxuriant,  iar untul de shea oferă pielii o doză dublă de antioxidanți esențiali și hidratare vitală . Acest săpun delicat curăță pielea fără să o agreseze și poate  fi integrat într-o rutina zilnică; ideal pentru toate tipurile de piele.
Pur și simplu masați săpunul pe pielea udă, în timpul dușului.  Clătiți din abundență cu apă caldă. Aromele mediteraneene poarta semnătura Moroccanoil. Rezultatul? Piele moale și răsfățată, care nu va mai fi niciodată uscată!

Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan– extrem de bogat în tocoferol natural (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți. Acest ulei 100% natural ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunatățindu-i textura. 
•           Unt de Shea – conține acizi grași esențiali care fortifică bariera de protecție a pielii. 
•           Glicerina – măreste elasticitatea pielii și conferă hidratare de lunga durată. 
•           Talc din Luzenac – mineral natural care controlează mirosurile neplăcute și transpirația.

COLECȚIA FLEUR D’ORANGER

Pentru colecția Fleur d'Oranger am găsit inspirație în livezile de portocali și în grădinile botanice din același fabulos spațiu mediteranean. Parfumul său binedispune, tonifică și induce o stare de prospețime și bună dispoziție.
 
Moroccanoil® Body Buff
Exfoliant pentru strălucire instant

Un tratament luxuriant, Moroccanoil Body Buff este o formula inovativă de gel, care conține ulei de argan reparator, uleiuri esențiale și coajă de portocală uscată.  Coaja de portocală este un exfoliant natural, care îndepărtează celulele moarte, astfel că pielea ta experimentează un nou nivel de catifelare, devine tonifiată, iar porii sunt închiși.  Produsul este un mixt unic de vitamine și uleiuri care furnizează hidratare și luminozitate.
Body Buff este delicat, astfel că poate fi utilizat zilnic. Se masează pe pielea uscată sau umedă, înainte de duș, prin mișcări circulare și insistând pe zonele mai aspre sau uscate. Experimentează beneficiie unui duș revigorant ce exfoliază și transformă dramatic pielea!
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan– extrem de bogat în tocoferol natural (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți. Acest ulei 100% natural ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunătățindu-i textura. 
•           Coaja de portocală – exfoliant natural care îndepărteaza delicat celulele moarte.
•           Ulei de migdale, ulei de floarea soarelui și ulei de susan – un mixt unic de uleiuri ce hrănesc și hidratează pielea; oferă acesteia suplețe și catifelare. 
•           Ulei de Avocado și Vitamina E –  anti-oxidanți puternici care ajută la fortifierea barierei naturale a pielii și hidratează.
•           Ulei din semințe de struguri – un astringent natural, bogat în vitamine și acizi grași esențiali, ajută la hidratarea și hrănirea pielii, precum și la închiderea porilor.   

Moroccanoil® Body Souffle Fleur de Oranger
Cremă spumă de corp

Realizat din ulei de argan și unt de shea, Moroccanoil® Body Souffle Fleur d'Oranger pătrunde rapid și profund pentru hidratarea intensă a pielii, oferind netezime imediată și stimulează instantaneu simțurile. Delicat parfumat, cu un miros de flori de portocale. Fără parabeni.
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan– extrem de bogat în tocoferol natural (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți, acest ulei 100% natural ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunătățindu-i textura. 
•           Unt de Shea – conține acizi grași esențiali care fortifică bariera de protecție a pielii. 
•           Ulei de Avocado și Vitamina E –  anti-oxidanți puternici care ajută la fortifierea barierei naturale a pielii și hidratează.
•           Flori de portocala – pentru o stare de prospețime și buna dispoziție.


COLECȚIA FLEUR DE ROSE

Pentru colecția Fleur de rose, o linie deopotrivă  modernă și delicată, ne-am inspirat din mireasma proaspătă a trandafirilor de pe țărmurile Mediteranei. Parfumul sofisticat al acestei colecții te va transpune  într-un univers luxuriant și senzual.

Moroccanoil® Budy Buff Fleur de Rose
Exfoliant pentru corp

Pentru exfolierea blândă a pielii, acest exfoliant infuzat cu petale de trandafir îndepărtează celulele moarte și ajută la revitalizarea pielii. Moroccanoil® Corp Buff Fleur de Rose cu ulei de argan amestecat cu susan, semințe de struguri, avocado și ulei de migdale dulci, hrănește pielea cu hidratează intens. Este delicat parfumat, cu un parfum de trandafiri de lux. Nu conține parabeni.
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan – extrem de bogat în tocoferoli naturali (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți, acest ulei 100% natural ajută la hidratarea și hrănirea pielii, îmbunătățindu-i textura și tonusul.
•           Ulei de migdale, ulei de susan, semințe de struguri, avocado – un mixt unic de uleiuri ce hrănesc și hidratează pielea, oferindu-i suplețe și catifelare. 
•           Petale de trandafir - colecția Fleur de rose, o linie deopotrivă modernă și delicată, a fost inspirată de mireasma proaspătă a trandafirilor de pe țărmurile Mediteranei. Parfumul sofisticat al acestei colecții te va transpune  într-un univers luxuriant și senzual. 

Moroccanoil® Body Souffle Fleur de Rose
Cremă spumă de corp

Crema spumă ușoară cu ulei de argan și unt de shea, Moroccanoil® Body Souffle de Fleur Rose, se absoarbe rapid și profund oferind hidratare intensă pielii, netezime imediată și un răsfăț instant pentru simțuri. Este delicat parfumat, cu un parfum de trandafiri de lux. Fără parabeni.
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan – extrem de bogat în tocoferoli naturali (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți, acest ulei 100% natural ajută la hidratarea și hrănirea pielii, îmbunătățindu-i textura și tonusul.
•           Unt Shea – conține acizi grași esențiali care fortifică bariera de hidratare a pielii.
•           Petale de trandafir - pentru colecția Fleur de rose, o linie deopotrivă  modernă și delicată, ne-am inspirat din mireasma proaspătă a trandafirilor de pe țărmurile Mediteranei. parfumul sofisticat al acestei colecții te va transpune  într-un univers luxuriant și senzual.
Moroccanoil® Hand Cream Fleur de Rose
Cremă de mâini

O cremă de mâini hidratantă încântătoare, Moroccanoil Body ™  Hand cream Fleur de Rose este infuzată cu un parfum sofisticat, inspirat de trandafiri proaspeți din zona mediteraneană. Această cremă de maini este creată cu ulei de argan și de avocado, și, alături de cacao, unt de shea și mango, oferă hidratare rapidă, chiar și în cazul celor mai uscate mâini. Formula se absoarbe rapid pentru a proteja mâinile, lăsându-le moi și suple. Fără parabeni.
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan – extrem de bogat în tocoferoli naturali (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți, acest ulei 100% natural ajută la hidratarea și hrănirea pielii, îmbunătățindu-i textura și tonusul.
•           Unt de Shea, cacao si mango – conține acizi grași esențiali care fortifică bariera de protecție a pielii. 
•           Petale de trandafir - colecția Fleur de rose, o linie deopotrivă modernă și delicată, a fost inspirată de mireasma proaspătă a trandafirilor de pe țărmurile Mediteranei. Parfumul sofisticat al acestei colecții te va transpune  într-un univers luxuriant și senzual.

OIL COLLECTION

Moroccanoil este originalul, pionierul și expertul tehnologiei cu uleiuri infuzate. Acestea au un efect nutritiv pentru piele prin efectul antioxidant și hidratant al uleiului de argan, ingredientul-semnătură al mărcii noastre.
 
Moroccanoil® Dry Body Oil
Ulei pentru piele uscată

Moroccanoil Ulei Uscat pentru Corp înfrumusețează pielea datorită proprietăților antioxidante și hrănitoare ale uleiurilor de argan, măsline și avocado. Rezultate remarcabile și o piele catifelată. Formula foarte ușoară se absoarbe instant în piele și o menține hidratată, în timp ce acizii grași esențiali îngrijesc zonele uscate și îmbunătațesc textura și tonusul pielii. Parfumul clasic Moroccanoil răsfață simțurile cu un miros delicat și fin. Potrivit pentru toate tipurile de piele. Pulverizati un strat subțire și masați uleiul direct pe piele imediat după duș, cu mișcări circulare ascendente pentru a căpăta o strălucire sănătoasă.
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan – extrem de bogat în tocoferol natural (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți. Acest ulei 100% natural ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunatățindu-i textura. 
•           Ulei de Măsline - conține o cantitate mare de acizi grasi mononesaturați și vitamina E antioxidantă care hidratează, protejează și hrănește. Este benefic pentru pielea uscată sau agresată.
•           Ulei de Avocado – penetreazâ adânc în piele și este o sursă de antioxidanți, vitamine și acizi grași esențiali care ajută la îmbunătățirea texturii pielii și confera hidratare.

Moroccanoil® Tratament de Hidratare Intensă
Pentru Piele Foarte Uscată

Tratamentul Moroccanoil de Hidratare Intensă este un tratament inovator pentru îngrijirea pielii, infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și substanțe naturale benefice pentru pielea uscată sau pentru pielea afectată de schimbările climatice. Această formulă de tip gel este special concepută să se topească și să se transforme într-un ulei cald și luxuriant, care penetreză adânc în piele pentru o experiență extraordinară de vindecare. Elasticitatea pielii este refăcută și devine mai fină și catifelată. Tratamentul Moroccanoil de Hidratare Intensă are o aromă bogată de miere și levănțică ce îți trezește toate simțurile, în timp ce infuzia de mușețel organic, în combinație cu uleiul, calmează iritațiile și inflamațiile, lăsând în urmă o piele vizibil mai sănătoasă.
Deoarece este un produs cu multiple beneficii, puteți folosi Tratamentul de Hidratare Intensă de 1-2 ori pe săptămână. Aplicați o cantitate mică (un bob de mazăre) insistând pe zonele dure și uscate precum genunchii, coatele și călcâiele.  Aplicați mai mult produs (o lingură) și obțineti un ulei de masaj pentru întreg corpul. Pentru un plus de răsfăț, puteți adăuga câteva picături din acest ulei în apa de baie pentru o experiență revigorantă sau puteți adăuga câteva picături în uleiul esențial preferat.
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan – extrem de bogat în tocoferol natural (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți. Acest ulei 100% natural ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunatățindu-i textura. 
•           Apa de Musetel Organic – bogat în bisabolol, flavonoizi, uleiuri esențiale și phytosteroli, ajută la calmarea, catifelarea și relaxarea pielii.
•           Ulei Organic de Floarea-Soarelui – bogat în acizi grași esențiali care sunt absorbiți ușor în piele și care hidratează și hrănesc pielea uscată.
•           Derivați ai Vitaminei E – calmează pielea și hidratează în timp ce protejează împotriva radicalilor liberi și împotriva îmbătrânirii premature a pielii.
•           Glicerina – un umectant care ajută la îmbunătățirea elasticității pielii și hidratează intens


Moroccanoil® Pure Argan Oil
Ulei Pur de Argan

Moroccanoil®, creatorul și liderul în materie de produse infuzate cu ulei de argan de cea mai bună calitate, prezintă Uleiul Pur de Argan adăugându-l în colecția de neegalat de produse pentru corp. Un adevărat elixir universal, acest ulei luxuriant și usor se aplică pe piele ca mătasea, se absoarbe instant, revitalizează și repară pielea, părul și unghiile. Efectele terapeutice autentice ale acestui ulei tratează și răsfață mintea și corpul pentru o senzație de bine de durată.
Prețios și puternic, uleiul de argan Moroccanoil este bogat în antioxidanți naturali, acizi grași esențiali și Vitamina E, care formează o sinergie ce calmează, tonifică, hidratează intens pielea ternă. Bogat în proprietăți anti-îmbătrânire și anti-inflamatoare, Uleiul Pur de Argan poate fi folosit ca un tratament de noapte pentru față, oferind un ten luminos și sănătos.
Uleiul Pur de Argan este îndeajuns de delicat pentru toate tipurile de ten și, neavând parfum, nu va provoca acnee. Pentru beneficii maxime, aplicați 2-3 picaturi pe mâini și masați ușor pe pielea curată, exfoliată și uscată, pentru o strălucire sănătoasă. Uleiul Pur de Argan poate fi aplicat și pe părul ud sau umed pentru un control mai bun al coafurii și pentru strălucire. Acest ulei prețios poate fi aplicat ca un tratament pentru cuticule, unghii și buze, conferindu-le hidratare și catifelare.
Ingrediente cheie:
Ulei de Argan 100% — presat la rece din sâmburele de Argania Spinosa, este extrem de bogat în tocoferoli naturali (Vitamina E), acizi grasi esențiali și antioxidanți. 100% natural, acest ulei puternic ajuta la hidratarea, calmarea și hrănirea pielii, îmbunătățindu-i textura, tonusul și elasticitatea

Moroccanoil® Shimmering Body Oil
Ulei strălucitor

Pentru pielea ternă care are nevoie de îngrijire instant, Moroccanoil® Uleiul Stralucitor de Argan infuzează instant tenul cu un amestec hrănitor de uleiuri de argan și de susan, ambele bogate în antioxidanți. Formula se absoarbe rapid în piele pentru un efect de revitalizare și hidratare. Rețeta inedită, care se combină perfect cu aroma clasică de Moroccanoil și minerale fine iluminatoare, face ca pielea să fie radiantă, parfumată discret și vizibil mai catifelată.
Uleiul Strălucitor de Corp este potrivit tuturor tipurilor de piele. Pentru rezultate optime masați ușor câteva picături de ulei direct pe piele folosind mișcări circulare. Nu trebuie agitat înainte de folosire.
Ingrediente cheie:
•           Ulei de Argan – extrem de bogat î tocoferoli naturali (Vitamina E), acizi grași esențiali și antioxidanți, acest ulei 100% natural ajută la hidratarea și hrănirea pielii, îmbunătățindu-i textura și tonusul.
•           Ulei de Susan – conține antioxidanți puternici care ajută la protejarea pielii și la hidratarea acesteia.
•           Mica – minerale iluminatoare care conferă strălucire pielii

 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose
 • Top Line a lansat la Silhouette noua colecție Moroccanoil Body Fleur de Rose