Trenduri Top Line 2016

Trenduri Top Line 2016

Top Line organizeaza evenimentul national dedicat frumusetii profesionale, aflat la editia a III-a sub semnatura proprie, adresandu-se in mod special comunitatii de profesionisti din industria produselor de infrumusetare din Romania. Aici vei descoperi tendintele anului 2016, de la profesionistii de top din domeniu si de la branduri international de renume.
Evenimentul acestui an, coincide cu aniversarea a 20 ani de execelenta in piata profesionala de frumusete, pentru Top Line Europa.

Te invitam sa urmaresti seria de evenimente LOOK & LEARN si sa participi la Workshop-urile pregatite si sustinute de o echipa formata din profesionisti de top.

Coafura

Look&Learn

Bucuresti Sediul Top Line - luni 9 mai - incepnd cu ora 13:00 se vor prezenta 12 modele coafura, culoare, make up - gasiti pe site Top Line - film de prezentare http://www.topline.ro/topbeauty-2016/

Conditii de participare - comanda produse coafura in valoare de 1000 lei + TVA - locuri disponibile 120. 

Tot in aceasta data se va lansa Joico Lumishine!

 

Manichiura

Look&Learn

Bucuresti Sediul Top Line  - miercuri 11 mai - incepand cu ora 11:30 - se vor prezenta mai multe modele manichiura, noutatile de la OPI si CND noua linie SPA - design si pictura unghii. Locuri dispnibile 120. Participarea se face in baza comenzii de produse manichiura in valoare de

600 lei + TVA. Film de prezentare: http://www.topline.ro/topbeauty-2016/

 

Make Up

Look&Learn

Bucuresti Sediul Top Line  - luni 9 mai - incepand cu ora 15:00 - se vor prezenta mai multe modele make-up, noutatile si tendintele Kryolan. Locuri disponibile 120.

Participarea se face in baza comenzii de produse make up in valoare de 600 lei + TVA gasiti pe site Top Line - film de prezentare http://www.topline.ro/topbeauty-2016/

 

Inspira-te din trendurile fashion week, conecteaza-te cu cele mai iubite branduri profesionale si participa la concursul de tendinte Top Line 20 ani in cadrul Top Beauty Trade Show, ce va avea loc in data de 29 septembrie 2016.


FII MARELE CASTIGATOR!
Ai sansa sa te afirmi si sa devii cel mai bun. Inscrie-te la concursul de tendinte Top Line 20 ani, in cadrul Top Beauty Trade Show 2016 si poti fii desemnat marele castigator in finala din luna Septembrie.

Alege din cele 3 categorii de concurs: Hair Styling / Nail Design / Make-up, lasa-te inspirat de trendurile Top Line si FII CEL MAI BUN!


Regulamentul general de participare, aici.

Formular de participare & Termeni si conditii Concurs Hair, aici.

Formular de participare & Termeni si conditii Concurs Make-up, aici.

Formular de participare & Termeni si conditii Concurs Nail Design, aici.

 

  • Trenduri Top Line 2016