Lansarea BABOR ReVersive - Conferinta de presa

Lansarea BABOR ReVersive - Conferinta de presa

Ce-ar fi sa putem intoarce timpul ?

BABOR ReVersive - Linie cosmetica de RE -INTINERIRE cu revolutionarul  RE-YOUTH COMPLEX

Ti-ar placea sa ai iar 20 de ani? Nu, multumesc! Experienta ne face viata mai frumoasa. Dar e pacat doar ca, uneori experienta de viata lasa urme pe tenul nostru. Odata cu trecerea timpului, mecanismul natural de protectie a pielii si  procesele de regenerare a acesteia incetinesc. Totusi, vestea buna pentru tenul nostru este ca linia de ingrijire  BABOR ReVersive poate azi "sa intoarca putin timpul".

 

RE-YOUTH COMPLEX - Complex de RE-INTINERIRE

Departamentul BABOR pentru Cercetare si Dezvoltare  a creat o formula precisa si exclusiva pentru linia  ReVersive. Formula contine 4 ingredienti activi de inalta performanta ce lucreaza in perfecta sinergie. Pentru a crea ReVersive, BABOR  a contat pe cercetari medicale premiate, bazate pe efectul protectiv al celulelor stem din extracte de plante si puterea ingredientilor activi de origine marina - ce au o singura tinta: sa reactiveze si sa mentina frumusetea fiecarei femei. 

 

Telovitin: mentine tineretea celulelor pentru mai mult timp

Telovitin,  un ingredient activ bazat pe studiii care au castigat premiul Nobel pentru cercetare, este un ingredient  ce combate imbatranirea de la sursa primara: activitatea celulara. Protejeaza telomerii (secventa finala a cromozomilor) si prin urmare prelungeste viata celulelor.

 

Agicyl: activeaza mecanismele de protectie anti-aging  

Acest ingredient activ multifunctional este extras din celulele stem ale plantei de origine Alpina  "Globularia cordifolia" si previne eficient glicatia fibrelor de colagen, prelungind elasticitatea pielii. De asemenea stimuleaza longevitatea SIRT-1, ajutand-o sa performeze maxim, si impulsioneaza sistemul de detoxifiere al pielii. Prin urmare, neutralizeaza radicalii liberi si efectele agresive ale mediului extern.

 

Lumicol: reda luminozitatea si aspectul radios al tenului

Cand pistruii nu mai sunt "amuzanti" si devin pete pigmentare,  sunt de vina depozitele de proteine din tesuturi. Ingredientul activ Lumicol care reda luminozitatea, este extras din  microalgae, si este capabil sa activeze o proteina care distruge aceste pete inestetice.Tentul este uniform, luminos si isi recapata sanatatea si radianta.

 

 

Epocyl: pentru unefect instant de netezire

Acest ingredient active de origine, obtinut din  plankton, formeaza un film protector la suprafata pielii, si in 15 minute de la aplicare umple vizibil orice rid, linie de expresie sau denivelare.

 

Aceste  patru componente formeaza, impreuna efectul unic de RE-INTINERIRE. Chiar daca ReVersive nu intoarce timpul neaparat, poate sterge urmele trecerii lui. Esenta de trandafir exclusiv BABOR ii confera produsului un parfum unic.

 

Produsele:

ReVersive anti-aging dual serum

ReVersive anti-aging serum dual (set de 4)                                4 x 8.7 ml,

Multumita tehnologiei inovatoare , serumul este perfect  activat si dozat pentru o saptamana de aplicatie. Odata activat, cele doua faze ale produsului se combina si formeaza o micro-emulsie, care penetreaza vizibil mai rapid si mai adanc. Este exact ceea ce face ca RE-YOUTH COMPLEX sa actioneze la intensitate maxima. Setul contine 4 sticlute de ReVersive anti-aging dual serum, fiecare fiind perfecta pentru sapte zile de aplicare. Pentru rezultate maxime recomandam aplicarea timp de o luna a serumului, perioada ce corespunde perfect ciclului natural de regenerare.

 

ReVersive anti-aging cream/ ReVersive anti-aging cream          50 ml,

ReVersive anti-aging cream rich/ ReVersive anti-aging crema intensiva   50 ml,

Doua creme din care poti alege: Multumita  RE-YOUTH COMPLEX, crema cu textura light 24-ore are o actiune  anti-aging globala, netezind ridurile si redand frumusetea si tineretea tenului, fiind ideala pentru zi. Textura mai bogata, intensiva este ideala pentru tenul uscat sau pur si simplu un rasfat pentru seara.

 

ReVersive anti-aging eye cream /ReVersive crema pentru ochi   15 ml, 

Aceasta crema de ochi testata oftalmologic, a fost creata special pentru zona sensibila din jurul ochilor. Se absoarbe repede siare actiune delicata dar eficienta de fermitate. In plus, extractele de  rhodiola rosea, sfecla de zahar si drojdie stimuleaza circulatia limfatica si reduce cearcanele. Se poate folosi ca masca, de doua ori pe saptamana, aplicand un strat generos, omogenizati dupa 5-10 minute si veti avea o privire seducatoare si tanara.

Aachen, Octombrie  2014

  • Lansarea BABOR ReVersive - Conferinta de presa
  • Lansarea BABOR ReVersive - Conferinta de presa
  • Lansarea BABOR ReVersive - Conferinta de presa
  • Lansarea BABOR ReVersive - Conferinta de presa
  • Lansarea BABOR ReVersive - Conferinta de presa
  • Lansarea BABOR ReVersive - Conferinta de presa