Academie CREMA COLORATA ANTICEARCAN PENTRU CONTURUL OCHILOR

Academie CREMA COLORATA ANTICEARCAN PENTRU CONTURUL OCHILOR

CREMA CORECTOARE COLORATA ANTICEARCAN

PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

Tratament specific – cearcanele

Concentratie in ingredienti activi 10,5%

Aceasta crema combina pigmenti cu efect iluminator cu eficacitatea unui tratament pentru conturul ochilor. Contribuie la atenuarea aspectului cearcanelor imbuinataind microcirculatia. Reduce vizibil imperfectiunile, conferind pielii o acoperire naturala.

 

Textura sa:

Fluida si colorata, pentru un look stralucitor.

Mod de folosire:

Dimineata, aplica crema obisnuita de zi, apoi Crema Corectoare Colorata Anticearcan.

 

Cearcanele inestetice pot aparea chiar din prima tinerete din cauza micro-vaselor capilare prezente iin zona conturului de ochi si care se dilata sub efectul caldurii, alcoolului sau al oboselii. Coagulandu-se sub zona preorbitala, corpusculii rosii traverseaza membrana exact in zona in care pielea este foarte subtire si transparenta. Rezultatul: un halou mai mult sau mai putin inchis la culoare incepe sa sa dezvoltate, in functie si de pigmentarea pielii.

Solutia? Actioneaza asupra acestei zone fragile cu un fluid hidratant bogat in ingredienti activi descongestionanti si in pigmenti cu efect iluminator.

 

Secretele aplicarii

1 – Pentru iluminare:

Aplica cateva picaturi de crema pe ploapa superioara, pe arcada si pe unghiul intern al ochiului. Intinde pe piele folosind varfurile degetelor. Continua cu aplicarea produselor de mchiaj obisnuite (fond de ten, crema pigmentat, pudra…).

2 – Pentru imbunatatirea aspectului tenului:

Aplica cateva picaturi de crema pe zonele mai intunecate ale fetei (cearcane, nari, zonele laterale ale nasului, colturile gurii, barbia, liniile de expresei). Intinde pe piele folosind varfurile degetelor. Continua cu aplicarea produselor de mchiaj obisnuite (fond de ten, crema pigmentat, pudra…).

3 – Pentru corectarea imperfectiunilor:

Aplica cateva picaturi de crema pe imperfectiunile pielii. Intinde folosind varfurile degetelor. Blend with your fingertips. Continua cu aplicarea produselor de mchiaj obisnuite (fond de ten, crema pigmentat, pudra…).

 

Prescriptie de frumusete

 

Pentru toate femeile, indiferent de varsta sau tipul de ten;

Pentru toate femeile care doresc sa corecteze cearcanele si sa obtina un look stralucitor;

Acest produs de ingrijire este potrivit si pentru barbatii care, de asemnea, sunt preocupati de aspectul cearcanelor.

 

  • Academie CREMA COLORATA ANTICEARCAN PENTRU CONTURUL OCHILOR