CND LANSARE COLECTII SPRING / SUMMER 2015

CND LANSARE COLECTII SPRING / SUMMER 2015


FLORA & FAUNA / GARDEN MUSE by CND


Pentru ca lacurile de unghii sunt un accesoriu care completeaza orice tinuta si pune in evidenta trasaturile personalitatea femeilor, anul acesta am ales ca lansarea celor mai noi colectii CND FLORA & FAUNA si GARDEN MUSE sa se intample intr-o locatie inedita, care scoate in evidenta argumentul de mai sus : showroom – ul Nissa din Afi Palace Cotroceni!

Cand vorbesti despre CND, ai in gand trei cuvinte: Nail Design, Fashion & Beauty. Cel mai inovator brand dedicat unghiilor, lanseaza 2 colectii de primavara – vara inspirate de natura si feminitate. Colectiile se regasesc in varianta Shellac pentru 14 zile+ de unghii perfecte sau Vinylux, pentru cele care isi doresc versatilitate si nuante noi in fiecare saptamana.
Cele doua colectii ultra feminine sunt inspirate de natura care ne surpinde continuu: luxurianta, vulcanica, plina de farmec, ucigatoare, care iti taie rasuflarea! De aceea, cele 2 colectii se potrivesc tuturor tipologiilor feminine: sofisticate, provocatoare, visatoare dar si cele cu inclinatii spre meditatie si puritate!


GARDEN MUSE : SOFISTICATA, PROVOCATOARE, VISATOARE.
Te duce cu gandul la gradina amintirilor, plina de culoare. O ispita din trecut cu accente in prezent. Culori indraznete ce inspira pasiune intensa. O colectie de 6 nuante ce capteaza cu delicatete frumusetea si, in acelasi timp, puterea unei femei. Colectia contine si 5 aditivi in editie limitata si 8 look-uri au fost create special ca inspiratie pentru femeia Garden Muse.


FLORA & FAUNA: MEDITATIE, PURITATE, SERENITATE.
Inspirata din simplitatea si nobletea naturii pure, inca neatinsa. Un moment de meditatie, in briza dimineatii, cand totul este in tacere si natura respira cu tine. Pasteluri, nuante de nude, motive simple, texturi mate. Poti alege dintr-o colectie de 4 nuante, 5 aditivi in editie limitata si 8 look-uri create special pentru momentele de simplitate si eleganta.
Asocierea CND si Nissa nu este una intamplatoare! Atat colectiile de lacuri cat si colectia REFRESH by NISSA PRIMAVARA -VARA 2015, sunt colectii care inspira: feminitate, romanta, grafic, modern, contemporan, clasic- chic, detalii, incredere.
Cu aceasta ocazie, invitatii si-au pus imaginatia la treaba si au creat 2 modele de rochii din bucati de materiale folosite in colectiile Nissa combinate cu lacuri CND Vinylux.
Cele 2 sevalete se vor pastra in magazinul Nissa din Afi Palace Cotroceni, pana pe 1 aprilie 2015, apoi se vor muta in magazinul TopLine.

Toate produsele TopLine se regasesc in SALOANELE PARTENERE dar se pot comanda si de pe www.toplineshop.ro