Colectia New Wave: culori retro si stil futurist semnate CND pentru manichiura primaverii 2017

Colectia New Wave: culori retro si stil futurist semnate CND pentru manichiura primaverii 2017

Descopera Noua Colectie CND Primavara Vara 2017: New Wave! O colectie plina de energie si dinamism, valabila atat in varianta SHELLAC cat si in varianta VINYLUX, care te va ajuta sa oferi clientelor tale unghii perfecte, cu un design modern ce capteaza spiritul retro futurist care marcheaza era digitala a prezentului.

 

Video Violet

Da viata manichiurii clientelor tale cu aceasta culoare vibranta! Sofisticata, inedita si extravaganta, aceasta nuanta este perfecta pentru orice ocazie, se potriveste la orice tinuta si forma a unghiei.

CND Shellac Video Violet

Pink Leggings

Pentru manichiuri pline de creativitate si fantezie, Pink Leggings este alegerea ideala. Adauga acest roz fuchsia la colectia ta pentru a te asigura ca poti oferi clientelor tale manichiuri statement care se potrivesc perfect evenimentelor speciale din viata lor.

CND Shellac Pink Leggings

Blue Eyeshadow

Creaza manichiuri fabuloase si indraznete cu Blue Eyeshadow, nuanta valabila atat in varianta SHELLAC cat si VINYLUX. Acest albastru regal confera o stralucire intensa iar culoarea vibranta ofera clientelor tale un look pe care nu il vor uita usor.

CND Shellac Blue Eyeshadow

Jelly Bracelet

Rasfata-ti clientele cu aceasta nuanta acaparanta si revitalizanta care va transforma instant manichiura acestora. Perfecta pentru lunile calde de vara, aceasta nuanta are particule fine pentru extra stralucire si este disponibila si in varianta VINYLUX, permitand astfel clientelor tale sa-si reimprospateze manichiura pana la urmatoarea vizita la salon.

CND Shellac Jelly Bracelet

Banana Clips

O nuanta extrem de intensa, care cu siguranta va intoarce capete, valabila atat in varianta SHELLAC cat si in varianta VINYLUX, Banana Clips este ideala pentru clientele care isi doresc sa impresioneze.

CND Shellac Banana Clips

Ecstasy

O nuanta ca o zi proaspata de vara care iti taie rasuflarea! Particulele fine ofera extra stralucire si adauga manichiurii clientelor tale o eleganta aparte, ideala pentru ocaziile speciale.

CND Shellac Ecstasy

Care este preferata ta? Produsele sunt disponibile atat in saloane cat si pe toplineshop.ro.