Moroccanoil Dry Shampoo

Moroccanoil Dry Shampoo

Lider in lumea profesionala de ingrijire a parului, Moroccanoil, lanseaza o solutie inovatoare pentru reimprospatarea si revitalizarea hair styling-ul de a doua zi: Moroccanoil Dry Shampoo. 

Produsul urmareste traditia brandului fiind infuzat cu ulei de argan ca toate celelalte produse acestei ale gamei de lux.

Formula este creata pentru a absorbi instant sebumul si acumularile de produs anterior, fara sa lase urme vizibile de pudra. Volum natural, dezodorizare, filtru UV si parfumul delicat al brand-ului, sunt atribute ale Moroccanoil Dry Shampoo ce ofera un look, curat, reimprospatat, ca dupa o vizita la salon.

Special dezvoltat pentru diferite tonuri de culoare a parului, Moroccanoil Dry Shampoo se regaseste in doua variante: pentru par de nuanta deschisa ce ajuta la mentinerea integritatii culorii si pentru par de nuanta inchisa ce  mentine intensitatea tonurilor.

Pentru a evidentia cat mai bine tonurile deschise, Moroccanoil Dry Shampoo Light Tones, este infuzat cu tonuri delicate de violet, ce ajuta la echilibrarea aspectului tonurilor calde.

De obicei, pe parul inchis la culoare, samponul uscat traditional lasa  urme vizibile de pudra, ce diminueaza stralucirea naturala a parului; dar Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones este formulat cu amidon de orez ultra-fin care se distribuie si se “dispare” imediat dupa aplicare.

 

Moroccanoil Dry Shampoo, formula pentru toate tipurile de par:

·         Reimprospateaza si revitalizeaza hair styling-ul de a doua zi

·         Absoarbe instant sebumul si acumularile de produs anterior datorita formulei unice, pe baza de pudra de orez.  

·         Absoarbe mirosurile neplacute si infuzeaza parul si scalpul cu un delicat parfum original Moroccanoil.

·         Ofera volum natural si impreuna cu agentul dezodorizator lasa parul ca dupa o vizita la salon.

·         Protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale razelor UV

·         Pastreaza vitalitatea tonuri luminoase

·         Mentine intensitatea tonurilor inchise 

 

Cum se aplica:

·         Agitati produsul si pulverizati de la o distanta de 15 - 20 de cm pe radacinile uscate.

·         Masati scalpul cu degetele pentru activarea formulei si o distribuire uniforma a produsului.

·         Cu peria, periati delicat pentru a permite produsului sa ajunga pe fiecare suvita si pentru a oferi extra volum.

 

Sfatul Stilistului:

·         Dupa aplicare, usuca rapid radacinile cu un uscator de par, la o viteza redusa, pentru a oferi un plus de volum si a stiliza look-ul dorit.