Académie Express D-Tox Ritual: Curata si tonifiaza in profunzime in doar 30 de minute!

Académie Express D-Tox Ritual: Curata si tonifiaza in profunzime in doar 30 de minute!

Noptile pierdute, lipsa de hidratare, alimentatia deficitara si factorii externi precum poluarea sau fumul de tigara lasa urme vizibile pe tenul nostru. Acesta devine tern si isi pierde stralucirea si frumusetea. Din fericire, Académie Scientifique de Beaute ne pune la dispozitie un nou tratament pentru a ne redobandi sanatatea si frumusetea tenului.

Express D-Tox Ritual curata porii in profunzime, are triplu efect de infrumusetare si contribuie la oxigenarea tenului in doar 30 de minute.

Tratamentul consta in trei pasi ce presupun curatare in profunzime, exfoliere si purifiere iar ingredientul activ comun tuturor celor 3 produse profesionale necesare pentru efectuarea tratamentului este oligoproteina de origine marina, un produs natural, obtinut din argila verde, care contine elemente precum cuprul, magneziul, calciul si zincul, combinate cu alge laminare de origine marina, care favorizeaza absorbtia acestor ingredienti in piele.

Cui se adreseaza Express D-Tox Ritual ?

Tratamentul se adreseaza tuturor femeilor, indiferent de varsta sau tipul de ten, cat si barbatilor deoarece exfolierea este un process care ar trebui sa ii preocupe si pe ei. Este de asemenea potrivit si pentru adolescentii care doresc sa trateze micile imperfectiuni ale pielii.

Rezultatele sunt vizibile chiar dupa primul tratament iar pentru rezultate optime se recomanda o cura de 3 saptamani, cu pauza de 4 sau 5 saptamani, perioada necesara procesului de regenerare celulara si este recomandat a se repeta la fiecare schimbare de sezon pentru rolul sau detoxifiant.

Tratamentul completeaza perfect Programul D-Tox pe care Académie Scientifique de Beaute Paris il propune pentru lunile ianuarie-februarie. O cura completa de patru tratamente, care ofera tenului stralucire si un aspect intinerit, in doar patru saptamani. Disponibil exclusiv in saloanele partenere Top Line.

 

Cere mai multe informatii despre cea mai avansata solutie pentru recuperarea sanatatii si stralucirii tenului aici si ofera clientilor tai momente de rasfat si servicii de o calitate exceptionala. 

  • Académie Express D-Tox Ritual: Curata si tonifiaza in profunzime in doar 30 de minute!