Experientele Moroccanoil: un rasfat pentru parul tau, de la radacina pana la varfuri

Experientele Moroccanoil: un rasfat pentru parul tau, de la radacina pana la varfuri

Parul tau are nevoie de o ingrijire constanta daca vrei sa arate impecabil pe tot parcursul anului. Pentru a obtine look-ul care va atrage toate privirile, Moroccanoil iti propune patru experiente unice in salon, patru tratamente complete care cu siguranta vor face diferenta.

Acestea repara, netezesc, hidrateaza si echilibreaza problemele de la nivelul scalpului.

Ofera rezultate tangibile chiar dupa prima experienta!

Alege din cele patru experiente de mai jos ce ti se potriveste:

EXPERIENTA ECHILIBRARII SCALPULUI - pentru toate tipurile de par cu probleme ale scalpului

Tratament absolut pentru detoxifierea, calmarea si echilibrarea scalpului uscat sau gras. In cazul scalpului uscat tratamentul calmeaza scalpel in timp ce exfoliaza si reduce descuamarea iar in cazul scalpului seboreic, acesta incluce proprietati natural astringent si purificatoare, pentru a ajuta la echilibrarea excesului de sebum

EXPERIENTA REPARATOARE - pentru par deteriorat, lipsit de viata, cu varfuri rupte si despicate

Optimizat pentru suvitele de par sever deteriorate sau tratate chimic, acest tratament reparator restabileste nivelul de umiditate si elasticitatea structurii interne a parului, imbunatateste starea generala si sanatatea parului si previne posibile deteriorari ale parului

EXPERIENTA NETEZIRII - pentru par usor de coafat, matasos, fara fire rebele

Acest tratament de netezire este conceput pentru hranirea instantanee a parului, lasand suvitele netede, cu aspect sanatos si usor de coafat. Reduce incretirea, hraneste intens, si ofera o maleabilitate crescuta pentru usurinta in coafare.

EXPERIENTA HIDRATARII - pentru par deshidratat, incarcat, lipsit de stralucire si pentru varfuri uscate, casante

Conceput pentru a infuza parul cu hidratarea atat de necesara pentru a-l lasa moale, matasos si usor de coafat, acest tratament este excellent in timpul lunilor de iarna sau in medii uscate. Imbunatateste textura parului si lasa un aspect matasos si stralucitor. 

Cere in saloane una dintre experientele Moroccanoil pentru a beneficia de un rasfat total pentru parul tau!