American Crew - Prezentare brand

American Crew - Prezentare brand
Cere oferta!

Istoric

American Crew continuă să conducă in domeniul ingrijirii bărbatilor. Cu un angajament pasionat de îngrijire pentru bărbați, scopul nostru este de a aduce oamenii în saloane, să le oferim o minunata experiență nouă și sa le aratam noi modalități de încorporara stilul în viața lor de zi cu zi.

Multe frizerii de cartier au dispărut în timpul anilor '80 și '90 și au fost înlocuite cu saloane destinate în primul rând femeilor.

Dar vremurile s-au schimbat, iar oamenii s-au întors ...

American Crew recunoaște numărul tot mai mare de oameni care sunt preocupati de aspectul lor și care doresc să arate cel mai bine. Această tendință de oameni conștienti de propria imagine cuprinde toate vârstele și personalitatile.

American Crew are toate interesele lor despre estetică în minte. Dacă aveți întrebări despre produsele sau serviciile noastre va rugam sa ne contactati sau sa ne telefonati la 021.335.26.42/43/44.

American Crew este mai mult decât un brand, un stil de viata sau un furnizor de salon. E un punct de reper în istoria de ingrijire pentru barbati. Este brandul de salon lider, creat pentru barbati special pentru a satisface nevoile stilistilor.

Astăzi American Crew continuă angajamentul său de a fi una dintre companiile cele mai inovatoare și interesante din lume. În jurul globului, creeaza în mod consecvent cele mai noi stiluri și cele mai inovatoare produse realizate exclusiv pentru barbati.

American Crew nu uită niciodată său loc de muncă este de a oferi oamenilor si stilistilor lor, instrumentele de care au nevoie pentru a crea un look elegant, masculin, în fiecare zi.

 

Brand: American Crew
  • American Crew - Prezentare brand
  • American Crew - Prezentare brand
  • American Crew - Prezentare brand