Goldwell - Prezentare brand

Goldwell - Prezentare brand
Cere oferta!

 

DEDICATI PERFECTIUNII CULORII

De 60 de ani GOLDWELL este partenerul exclusiv al hairstylistilor. Salone din peste 40 de tari beneficiaza de experienta noastra, de pasiunea pentru culoare, pentru produse  inovative, care au rezultate optime in ceea ce priveste ingrijirea parului datorita produselor bazate pe tehnologie.

                             

Parteneriatele inseamna foarte mult pentru noi. Un dialog constant cu hairstilistii din lumea intreaga, recunoasterea cererilor si inspiratia mutuala sunt cheia in atingerea obiectivelor.
Prin Trend Zoom trasam cele mai noi trenduri in fiecare an,prin Color Challenge promovam schimbul de creativitate intre stilistii internationali de top si incercam sa promovam creativitatea fiecarui stilist printr-un program de educatie elaborat.
Succesul nostru vine in momentul in care tu ai succes.Iar tu te simti cel mai implinit in momentul in care clientii tai sunt fascinati si entuziasmati de creatia ta unica.


Tonuri cuminti, efecte expresive de styling, creatii de culoare: orice dorinta a clientului poate fi indeplinita cu produsele de colorare GOLDWELL – cu cea mai buna siguranta a rezultatului, durabilitate si cea mai mare grija pentru par.
In plus, Goldwell ofera consultatie profesioanala, unelte si accesorii inteligente - pentru servicii care impresioneaza nu doar prin rezultate.

Brand: Goldwell
  • Goldwell - Prezentare brand
Player-ul este in curs de incarcare...