Moroccanoil - Prezentare brand

Moroccanoil - Prezentare brand
Cere oferta!

Moroccanoil - povestea unui succes

Create de-a lungul ultimilor zece ani, produsele Moroccanoil® au devenit foarte rapid un adevarat fenomen mondial, iubit de zeci de celebritati, stilisti de podium, film si televiziune, beauty editori de top si de toate femeile din întreaga lume.

                               

Moroccanoil® ofera produse inovative, usor de folosit si performante, care transforma în mod dramatic toate tipurile de par, asigurând rezultate notabile: un par mult mai frumos, sanatos si cu un aspect natural.
Create în timpul ultimilor zece ani, produsele Moroccanoil® au devenit foarte rapid un adevărat fenomen mondial si sunt iubite de zeci de celebrităti, stilisti de podium, film si televiziune, beauty editori de top si de numeroase femei de pe glob.
Povestea Moroccanoil® a început în momentul în care cofondatorul brand-ului, Carmen Tal, a trait o experienta neplacuta, o colorare în urma careia parul ei a avut de suferit.
În urma acestei întâmplari, o prietena i-a recomandat acesteia un salon unde a beneficiat de un tratament uimitor cu ulei de argan care i-a transformat instant părul, facându-l stralucitor, matasos si usor de coafat.

Inspirată de aceste rezultate remarcabile, Carmen si-a propus să promoveze acest tratament unic cu ulei si să pună aceste beneficii la dispozitia tuturor femeilor din lume.
În acea perioada, tratamentele cu ulei de argan pentru par erau neconventionale, dar Carmen nu s-a temut de acest obstacol.
Moroccanoil

Împreuna cu sotul si un grup de vizionari au creat o reteta unica: tratament infuzat cu ulei pentru păr. Rezultatul a fost Tratamentul Moroccanoil original, care a revolutionat industria de beauty prin crearea unei noi categorii de tratamente pentru păr.
Tratamentul Moroccanoil, câstigator al unor premii de renume  mondial a fost recunoscut instant de către stilistii de top, vedete si numeroase femei de pe glob, ca fiind baza esentială a îngrijirii părului si produsul numărul unu, care nu trebuie să lipseasca niciunei femei.
Succesul Tratamentului Moroccanoil în dezvoltarea brandului Moroccanoil® s-a datorat retetelor inovative pentru produse de păr, de lux, care se adresează nevoilor tuturor tipurilor de păr.

Produsele Moroccanoil® au devenit celebre datorită texturii ușoare, rezultatelor cu aspect foarte natural si datorită felului unic în care se absorb instant în păr, fără să lase reziduuri.
Formulele exclusive nu numai că lasă părul strălucitor si fin, dar îmbunătătesc starea părului, pentru un aspect mai sănătos si mai frumos cu fiecare utilizare.
Produsele Moroccanoil® sunt utilizate în culisele celor mai renumite prezentări de modă si sunt preferate de stilisti de top pentru copertile revistelor de profil, editoriale de modă si gale de decernare a unor premii precum Premiile Oscar, Golden Globe, Grammy, Independent Spirit Awards si Premiile MTV.

Binecunoscutul parfum Moroccanoil® si ambalajul exclusiv “albastru si oranj Moroccanoil®” au fost inspirate de esenta Mării Mediterane.
Aroma produselor Moroccanoil ® prezintă nuante seducătoare si sofisticate care îti răsfăta simturile.
În plus, Moroccanoil® se angajează să creeze produse de cea mai înaltă calitate si să asigure locuri de munca pe întreg globul.
Ca si companie globală cu multiple sedii internationale, Moroccanoil® se dedică investirii în comunitătile pe care le serveste.

 

Brand: Moroccanoil
  • Moroccanoil - Prezentare brand
  • Moroccanoil - Prezentare brand
Player-ul este in curs de incarcare...