Moroccanoil - Root Boost & Volumizing Mousse

Moroccanoil - Root Boost & Volumizing Mousse
Cere oferta!

PREGĂTIȚI SCENA PENTRU VOLUM MAXIM

Pentru un păr extraordinar de viguros, Root Boost și Volumizing Mousse sunt combinația perfectă pentru un volum incredibil și de durată. Root Boost este conceput să asigure volum instantaneu de la rădăcină oferind o bază puternică, texturată, înainte de coafarea cu instrumente care degajă căldură. Volumizing Mousse conferă volum și suplețe, asigurând în același timp o fixare flexibilă de durată.


PASUL 1:
Pulverizați la rădăcină Root Boost, cu generozitate peste tot părul uscat cu prosopul,. Folosiți degetele pentru a masa și a face produsul să pătrundă bine la rădăcină.

PASUL 2:
Aplicați un strat de Volumizing Mousse de la jumătatea firului de păr spre vârfuri, pentru amplificarea volumului și a supleții. Pentru a activa produsul, uscați cu foenul, șuviță u șuviță, cu o mișcare ascendentă, pentru a da volum de la rădăcină.

PASUL 3:
Finisați cu câteva picături de Tratament Moroccanoil aplicat pe vârfuri. Pentru a revigora volumul, ciufuliți puțin rădăcinile cu degetele.

Root Boost
Pentru păr fin spre mediu

Pentru un volum bogat și amplu, Root Boost Moroccanoil® creează o bază puternică, texturată pentru rădăcini, înainte de coafarea cu instrumente care degajă căldură. Infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți, amplifică volumul și îngroașă fiecare șuviță, pentru a conferi textură, formă și fluiditate de lungă durată. Formula de înaltă performanță împiedică electrizarea și oferă un finisaj cu aspect natural.

"Agitați doza bine. Pulverizați Root Boost Moroccanoil® cu generozitate pe părul șters cu prosopul, la rădăcină. Folosind o perie rotundă, uscați cu uscătorul de păr, șuviță cu șuviță, ridicând părul de la rădăcină.

RECOMANDARE: Pentru o formă și o fluiditate mai bună, folosiți Spuma pentru volum Moroccanoil împreună cu Root Boost Moroccanoil, înainte de uscarea cu uscătorul de păr și de coafare."

Brand: Moroccanoil
  • Moroccanoil - Root Boost & Volumizing Mousse
  • Moroccanoil - Root Boost & Volumizing Mousse
  • Moroccanoil - Root Boost & Volumizing Mousse