TIGI - Prezentare brand

TIGI - Prezentare brand
Cere oferta!

Brandul Tigi a  fost revolutionat cu o tehnologie noua, inovatoare!

Tigi depaseste asteptarile clientilor prin produse de cea mai buna calitate si design ultramodern.

                            

Tigi ofera o gama larga de produse pentru stiluri diferite si pentru clienti diferiti. Chiar daca adopti stilul unui Rock Star sau esti o Glamour Queen, Tigi are produsul potrivit tie si personalitatii tale, deoarece Tigi lucreaza cu design-eri si hairstylisti internationali pentru a asigura cele mai bune produse, pentru coafuri desavarsite si schimbari de look spectaculoase. Totodata Tigi ofera produse cosmetice, produse pentru ingrijire corporala, accesorii pentru saloane si pentru clienti.

Pana acum TIGI nu detinea o linie de culoare care sa-i sustina propriile colectii, dar acum teHNoloGiA & MoDA s-au unit pentru a crea TIGI Colour with Style. TIGI Colour reprezinta o colectie de produse ce poate crea fie stilul Clasic, Glamour fie pe cel Urban. Clasic inseamna neted, culoare cu reflexii deschise ce ofera adancime si stil. Glamour este fashion, look-ul perfect al modelelor. Tunsoarea este evidentiata prin tonuri intense ca niste bijuterii, plasate in locurile cheie. Stilul Urban este la intersectia dintre avantgarde si extravagant.
TIGI Colour introduce tehnici revolutionare in aplicare, procesare, confortul clientului iar rezultatul final este de lunga durata, uniform, vibrant.
TIGI Complex continut de toate produsele TIGI Colour sporeste confortul clientului, imbunatateste conditia parului, protejeaza scalpul si ofera parului stralucire maxima. Ingrediente cheie sunt: extractul de musetel care calmeaza scalpul sensibil impiedicand formarea iritatiilor; amino acizii care hranesc structura parului, mentin pe parcursul tratamentului de colorare o hidratare optima; cristalele de zahar furnizeaza stralucire si luminozitate intensa culorii; aromele TIGI special create hipoalergenice sunt pentru a masca perfect mirosul de amoniac si de a oferi beneficii aromaterapeutice; 100% Baze naturale perfect echilibrate pentru a asigura rezultate previzibile si usureaza formulele care utilizeaza combinatii.

 

Linia Bed Head:  Ofera textura si definitie, promoveaza lookul urban, tineresc, colorat, creativ. Pentru toti cei ce se simt tineri.
Linia Catwalk: Inspirat din moda, pentru persoane fashion, promoveaza stilul modern clasic, bucle, volum, par sanatos.Pentru persoanele ce isi doresc sa iasa in evidenta.
Linia S-Factor: Gama de lux, pentru clientela exigenta, linie ce lupta impotriva umiditatii,restabilieste stralucirea parului, mentine culoarea vibranta, promoveaza lookul clasic.
Linia B for Men:  Linie masculina, pentru barbati puternici, promoveaza scalpul sanatos, arome revigorante, masculine, simplitate.
Linia Rockaholic: Unica, pentru rebeli, inspirata din turneurile starurilor Rock, pentru cei ce isi creaza propriul stil.
Tigi Colour:  Conceptul Tigi Colour with Style(concept fashion=culoarea este un accesoriu al modei), tehnologie patentata- P.-, cuprinzator dar compact, arome incredibile: ananas, esente tropicale si castravete.
Your Highness: COLECTIE DE VOLUM FORMATA DIN BOOSTERE CE VOR OFERI CORP SI VOLUM MAXIM  COAFURI DUMNEAVOASTRA!

Brand: TIGI