Vitality's - Culoare

Vitality's - Culoare
Cere oferta!

Art Absolute

Vopsea crema super performanta si inovatoare. Agentii de colorare revolutionari inclusi in formula permit obtinerea unor nuante de durata. Procentul foarte scazut de amoniac reduce la minim posibilitatea aparitiei alergiilor.
Art Absolute este singura vospea din lume caracterizata de prezenta in fiecare cutie de doua pliculete de uleiuri esentiale exclusive.
O combinatie pretioasa de uleiuri esentiale si principii active asa cum sunt: orez, galbenele, coada soricelului si ulei de masline, de castor si de jojoba, ce se amesteca impreuna cu crema coloranta, produce un efect extraordinar cu o stralucire exceptionala si o protectie perfecta a scalpului.
Dupa numai 5 vopsiri parul isi recapata conditia pierduta numai datorita capacitatii cocktailului de uleiuri esentiale de a participa activ la tratamentul de vopsire. In timpul vopsirii, cuticula parului se intredeschide, iar principiile active din pliculete profita de acest fapt, patrunzand pana aproape de medula firului de par, reconstruidu-l.
Rezultatul este incredibil iar fiecare clienta va simti acest lucru cu fiecare vopsire.

 

Art Absolute Pure

Sunt extracte de culoare pura sub forma de crema garantand obtinerea unor culori mai stralucitoare. Se utilizeaza doar in combinatie cu vopseaua Art Absolute, intensifica reflexele si creste rezistenta vopselei.
vopsire temporara
Art Color mousse
Este o spuma nuantatoare cu tripla actiune

 

NOU: ZERO - VOPSIRE PERMANENTA FARA AMONIAC

360° REVOLUTIA CULORII: «ZERO» TRATAMENT DE COLORARE PERMANENT FARA AMONIAC PENTRU SCALP DELICAT
DIAMOND SKIN PROTECTION
SISTEM PATENTAT HIPOALERGENIC*
Diamond Skin Protection creaza o bariera la nivelul scapului protejandu-l de actiunea colorantilor, fara sa le afecteze eficienta.
Sistemul foloseste o generatie noua de coloranti pentru o adeziune perfecta si mentinerea pigmentului în timp.
Multumita ingredientelor active din Shine Complex parul este stralucitor iar culoarea este prefect protejata de repetate spalari cat si de actiunea radiatiilor UV.
* Acest produs controlat stiintific nu a cauzat alergii pe un numar impresionant de persoane care aveau în mod particular scalpul sensibil.

 

TONE - VOPSIRE DEMIPERMANENTA

Vopseaua Tone este un produs delicat fara amoniac, imbogatit cu amestec de uleiuri esentiale pentru reflexe intense si luminoase ofera o culoare de durata. Este disponibil in 34 de nuante, intermixabile; gramaj: 100 ml.
Rezultatele impresionante se datoreaza noilor molecule de culoare pentru o acoperire perfecta respectand in totalitate fibra capilara.
In sinergie cu uleiurile naturale asigura o protectie maxima a parului si o extraordinara luminozitate.
Este demipermanenta, ideala pentru acoperirea primelor fire albe de par ( 25-30%). Nu acopera 100% parul alb!

 

JOY COLOR VOPSIRE SEMIPERMANENTA (DIRECTA)

Acest produs “ascunde” primele fire albe de par. Excelent pentru revigorarea atat a nuantelor naturale cat si a celor artificiale. Uleiul de maracuja din compozitie hidrateaza parul si-i ofera un luciu incredibil.
Este ideal pentru repigmentare.
Este disponibil in 18 nuante care pot fi amestecate intre ele sau in completarea nuantelor Art Absolute

 

Hip pop

Acest produs din gama vopselelor oxidative permanente este inovator pentru suvite. Caracteristica fundamentala la Hip Pop este capacitatea acestui produs de a decolora si colora in acelasi timp.
Prin urmare ne permite sa obtinem suvite colorate (rosu, aramiu, violet si caramel) fara a mai decolora.

 

Hair Color Plus

Este un produs colorant strict profesional, de ultima generatie, fara amoniac, cu un parfum agreabil, destinat crearii de nuante personalizate, moderne.

 

Espresso Conditioner

Un conditioner colorant nou ce coloreaza si restructureaza in numai 2 minute. Este solutia ideala pentru femeia moderna cu putin timp la dispozitie si o dorinta speciala de arome unice.
Secretul unei formule fara greseala: conditioner colorant si restructurant ce improspateaza culoarea intr-un singur minut si garanteaza o culoare intensa si luminoasa in 2 minute.

 

Decapaj - Color off

Elimina pigmentul artificial cu un simplu gest, fara sa foloseasca produse de decolorare. Proteinele special create hranesc si protejeaza firul de par.
!!! Nu decoloreaza pigmentul natural al parului.Nu este o pudra decoloranta si ca atare nu se trateaza asa.
pudra decoloranta deco-soft (fara Amoniac) – brevetat
Formula compacta, dust free cu deschidere in siguranta. Pudra fara amoniac, imbogatita cu elemente de origine naturala cum ar fi Guma de Guar si amino acizi de orez. Deschidere delicata care nu afecteaza structura interna a firul de par.
Deschiderile sunt sigure chiar si pe un par fin sau senisbilizat. Rezultatele sunt beige.
pudra decoloranta deco-rapid - brevetat
Doriti o deschidere rapida, maxima si fara grija? Deco–Rapid este solutia.
Formula este imbogatita cu agenti de protectie care respecta structura de cheratina a parului.
pudra decoloranta deco-Jo -patentat
Este ideal pentru toate nivelurile de decolorare iar datorita eliberarii graduale de oxygen poate deschide pana la 7 tonuri, in deplina siguranta pentru par. Este indicata pentru toate tehnicile de decolorare.
Uleiul de jojoba din continut protejeaza si hraneste firul de par in timpul decolorarii, lasandu-l suplu si stralucitor. Este recomandabila pentru par fin si delicat.

Brand: Vitality's
  • Vitality's - Culoare
  • Vitality's - Culoare
  • Vitality's - Culoare