Vitality's - Prezentare brand

Vitality's - Prezentare brand
Cere oferta!

Vitality’s este un brand italian, iar istoria Vitality’s incepe in 1964, ca un simplu laborator, in care produsele cosmetice erau facute manual, iar acum, Farmen (Vitality’s) este una dintre cele mai importante companii din industria din Italia. Are peste 100 de angajati in fabrica complet automatzata, iar fabrica se intinde pe 15 000 mentri patrati. Dezvoltarea continua,bazata pe abilitatea de a oferi valoare si inovatie, un punct de referinta in aceasta piata dinamica, o sursa de constanta pentru toti partenerii nostri, reprezinta atuurile noastre. In prezent Vitality’s este prezent in peste 80 de tari, iar amploarea pe care a dobandit-o in ultimii ani este impresionanta. In perioada de recesiune mondiala (sfarsitul  lui 2008 si sfarsitul anului 2010), Vitality’s a cunoscut o cresterea cifrei de afaceri de peste 15 %.

De unde izvoraste frumusetea?
Vitality’s considera ca izvoraste din cercetare stiintifica si inovatie. Din aceste «ingrediente». Vitality’s creaza produsele cosmetice pentru serviciile profesionale si pentru persoanele care urmeaza o reteta de frumusete. O companie Italiana pentru un stil Italian: si ce este mai important, o pasiune pentru frumusete si entuziasmul pentru a cauta în mod particular noi oportunitati. Acesta este spiritul Vitality’s: o constanta atentie pentru puritate, pentru natura, pentru ingredientele active dezvoltate de catre laoratoarele Farmen... in salon cat si acasa.

Sloganul Vitality’s: Life in the hair
Segment de piata atins Vitality’s reprezinta luxul pe care orice clienta si-l poate permite. In principal persoanele care doresc o calitate exceptionala la un pret corect.
Targetam consumatori pentru care primeaza scalpul sanatos (intreg conceptul brandului este orientat catre un scalp sanatos)
– Posibilitatea de a oferi clientului atat tratamente spa, luxoase inspirate din masaje shiatzu dar si tratamente eficiente, expres cu adresabilitate larga.
– Posibilitatea de a oferii clientelor cu alergii, un serviciu de colorare delicat cu singura vopsea biocompatibila existenta pe piata de beauty. Prima vopsea profesionala care a lansat in 2008 o alternativa delicata la sistemul de vopsire

Brand: Vitality's