Mary Cohr - Produse hidratare si exfoliere

Mary Cohr - Produse hidratare si exfoliere
Cere oferta!

Hidratare și Exfoliere

Tratament Suavitate Stare de bine

Doux Gommage Facile
Acest gomaj “doi în unul” reunește avantajele unui gel de duș și ale unui gomaj: ușor de aplicat, usor de clătit, el curăță pielea cu blândețe eliberand-o de celulele sale moarte cu micro-fi bre de bambus.
Pielea este în mod ideal suavă si mătăsoasă, iar eficacitatea produselor de îngrijire este ameliorată.

Nutrizen Corps
Textura bogată si cremoasa a NutriZen Corp hrănește si protejează pielea invelind-o în ingrediente active nutritive si protectoare precum untul de Karité si proceramidele. Cât despre extractul de lotus, acesta “destresează” pielea. Perfect hrănită, pielea este mai suavă, suplă și confortabilă!

Soin Corps
Douceur Extrême
Bogat în concentrat de aloe, cu efect de hidratare intensiva, acest lapte cremos si foarte racoros invaluie corpul cu hidratare si confort care dureaza intreaga zi.

Soin Précieux à l’Huile d’Argan
Uleiul magic cu proprietățile nutritive excepționale extrase din arborele de Argan, “arborele vieții”, este asociat actiunii de tonifiere a ginsengului si proprietătilor balsamice ale uleiului din floarea pasiunii. Încă de la prima aplicare, pielea devine vizibil mai suavă, mai netedă, mai suplă și strălucește de frumusețe.


INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Complexul de uleiuri esențiale Mary Cohr (Lavandă, Rozmarin, Salvie):
Pe lângă proprietățile lor binefăcătoare, uleiurile esențiale 100 % naturale, selectate de Mary Cohr, conferă o viață nouă și energia necesară pielii pentru asimilarea ingredientelor active de îngrijire.
• Complexul Hydrosmose®:
Complex de ingrediente active naturale provenit din cercetarea Mary Cohr cu putere excepțională de hidratare care recreează imediat și pentru întreaga zi un echilibru bun de hidratare.
• Extracte de bambus:
Exfoliante naturale care îndepărtează cu blândețe celulele moarte de pe zonele aspre cu particule de bambus și lasă pielea suavă și mătăsoasă.
• Uleiul de Argan:
Provenit din arborele de Argan, cunoscut și sub denumirea de “arborele vieții”, uleiul de Argan este foarte bogat în acizi grași esențiali și este recunoscut pentru proprietățile sale nutritive, calmante și regenerante cu totul excepționale.

Brand: Mary Cohr