Mary Cohr - Produse revitalizare

Mary Cohr - Produse revitalizare
Cere oferta!

Revitalizarea si energizarea Corpului

Esente vitale sinergizante

Energia uleiurilor esentiale
După dus sau baie, esentele vitale sinergizante cu uleiuri esențiale permit răspândirea energiei naturale prin piele și reactivarea funcțiilor vitale ale acesteia.
Această cremă-gel magică datorează puterea sa uleiurilor esențiale care dinamizează celulele cutanate. Rezultate cu atât mai surprinzătoare deoarece este îmbogățită cu ingrediente active performante care răspund funcțiilor cheie ale tratamentelor pentru corp: întărire și drenare.
A se utiliza singură sau înainte de aplicarea cremei dvs. de corp pentru efecte îmbunătățite, ea creează instantaneu un efect de stare de bine, fără a lăsa totuși vreo senzație de gras. Inovatie brevetată.

ENERGY d’Essences
Apă de îngrijire răcoroasă și energizantă care va fi folosită pentru masarea corpului, pentru redobândirea imediată a vitalitătii si a tonicității pielii. Energy de esențe “aduce soarele pe pielea dvs.“, iar cocktail-ul său de uleiuri esențiale oferă un program complet de energizare corpului dvs.!


ENERGY Gel Douche aux Huiles Essentielles
Oferiti-vă plăcerea unui duss cu uleiuri esentiale cu parfumuri energizante și vitalizante de citrice!
Spuma sa fină curătă pielea cu blândete, o purifică răspândind în acelasi timp energia vitală a uleiurilor esentiale.


INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Uleiurile esentiale vitalizante:
Aceste uleiuri esentiale, perfect naturale, vă vor încărca pielea cu “energie vitală”, vor activa funcțiile de dinamizare, tonifiere si regenerare ale pielii și o vor pregăti pentru a primi tratamentele de înfrumusețare.
• Ingredientele active cu efect de drenare si slabire:
Cafeina, pentru acțiunea sa puternică asupra eliberării grăsimilor papaia, pentru o exfoliere blândă. Extract de algă cu actiune de drenaj.

Brand: Mary Cohr