Mary Cohr - Produse tinerete si fermitate

Mary Cohr - Produse tinerete si fermitate
Cere oferta!

Tinerete si Fermitate pentru Corp
Tratamente anti-îmbatrânire globala

Nouvelle Jeunesse Corps “Riche”
Acest tratament bogat si fondant recreeaza fermitatea si netezirea pierdute odata cu trecerea anilor sau sub efectul oboselii. El actioneaza asupra tuturor zonelor critice sensibile la relaxare cutanata (brate, coapse, burta...) si asupra ridurilor. Pielea are un aspect mai tânar, mai suav si confortabil, iar formele sunt reconturate.

Nouvelle Jeunesse “Buste”
Întrucât o silueta frumoasa începe cu un piept ferm si aratos, acest ser vine cu un tratament intensiv, cu rezultat vizibil imediat, pentru regasirea unui decolteu si a unor sâni mai tineri.
Recomandat în cura dupa maternitate, regim de slabire sau excese de soare, el netezeste si uniformizeaza pielea, da forma, ajuta la regasirea volumului pierdut odata cu trecerea anilor.
Efectul de lifting apare imediat dupa aplicare.

Beauté Jeunesse Mains
Foarte regeneranta, aceasta crema protejeaza activ împotriva agresiunilor climatice (frig, vânt etc.).
Petele maronii se estompeaza. Mai netede, mai luminoase, mâinile dvs. par mai tinere cu fi ecare zi de aplicare.
O textura remarcabila de fi nete si de hidratare, care aduce mireasma fl orilor proaspete. Tratament pentru tinerete si confort!


Redobândirea aspectului si a siluetei pentru un corp mai tanar
Pentru a pastra aspectul unui corp tânar, ferm si zvelt o perioada mai lunga de timp, este necesara contribu?ia unor ingrediente active regenerante care sa aiba grija de tineretea si fermitatea sa si sa combata efectele îmbatrânirii, în mod regulat si adaptat.
INGREDIENTUL ACTIV CHEIE
• Concentratul de via?a celulara
Pentru crearea produselor sale Nouvelle Jeunesse, Mary Cohr a recurs la mediul de via?a celulara utilizat în lumea estetica medicala pentru a recrea piele tânara plecând de la celule vii. Compus din elemente indispensabile vie?ii celulelor (20 acizi aminati, 14 vitamine, 15 ingrediente active biologice, 7 saruri minerale), el actioneaza în mod unic asupra cresterii, a multiplicarii si a longevitatii celulelor.

Brand: Mary Cohr