Mary Cohr - Spa Aromatique Corps - Tratament de slabire si relaxare

Mary Cohr - Spa Aromatique Corps - Tratament de slabire si relaxare
Cere oferta!

SpA Aromatique® Corps

Tratamente pentru corp cu uleiuri esentiale si tehnici manuale
Mary Cohr a creat Spa Aromatique® Corp: tratamentul manual profesional disponibil în 3 versiuni (Slabire, Relaxare si Picioare usoare) care asociază manevrele experte ale cosmeticienei dvs. cu puterile vindecătoare ale uleiurilor esențiale.
• Spa Aromatique® Corp pentru SLABIT asociază actiunile anticelulitice ale uleiurilor esentiale pentru slabit si de drenare ale Mastii Elastomasque, pentru a va subtia silueta si a estompa în mod vizibil celulita instalată.
• Spa Aromatique® Corp pentru RELAXARE cu Gomajul pretios cu mango, împachetarea relaxantă si masajul de relaxare cu uleiuri esentiale de calmare, care elibereaza tensiunile si destinde muschii pana in varful picioarelor!
• Spa Aromatique® Corp pentru PICIOARE usoare cu masajul picioarelor usoare si Lotiunea Ice Legs cu rol de drenaj si relaxare a picioarelor.

Gata cu senzatiile de greutate, picoarele sunt relaxate, devin mai usoare si confortabile!


CHEILE TRATAMENTULUI

Gomajul pretios cu mango
Bogat în zahăr rosu si în pudră din sâmburi de caisă, acest gomaj 100 % natural exfoliaza cu blandete celulele moarte, în timp ce extractele sale de unt de mango hrănesc și atenuează epiderma, pentru a lăsa pielea surprinzător de mătăsoasă.
Masajul “anticelulitic”
Tehnicile manuale de slabire practicate de cosmeticiana dvs., asociate cu efectul anticelulitic al uleiurilor esentiale, mobilizează celulita și subțiază silueta.
Capacitatea mare de pătrundere si stimularea arderilor pe care o au uleiurile esentiale actionează în mod specific pentru a estompa vizibil aspectul de “coajă de portocală” și netezi pielea.
Elastomasca cu efect de slabire
Tratamentul se încheie printr-o împachetare cu efect de slabit cu extracte de ananas și de cafeină. Concentrat în ingrediente active cu efect de subțiere si drenare, elastomasca atenuează celulita persistentă și decongestionează în mod eficient tesuturile. Un adevarat efect de remodelare si drenaj!

Brand: Mary Cohr