Guinot - Aromatic - Tratament cu uleiuri esentiale

Guinot - Aromatic - Tratament cu uleiuri esentiale
Cere oferta!

Aromatic, Tratament de înfrumusetare cu uleiuri esentiale
Energia de vindecare ce vine din inima plantelor

Natura a creat medicamente care trateaza omenirea de peste 10 000 de ani. Tot din natura a extras si GUINOT uleiurile sale esentiale si concentratele din plante pentru tratamentul sau Aromatic care are rolul de a reda pielii frumusetea sa naturala.
Uleiurile esentiale obtinute din plantele crescute în condi?ii climaterice însorite, aduc energia exact în piele pentru ca mai apoi sa o raspândeasca în toate celulele. Ele aduc stralucire tenului ?i împrospateaza imediat pielea.
Un moment adevarat de relaxare ?i frumuse?e
Atunci când pasiti într-un cabinet de estetica, mirosurile de uleiuri esentiale va întâmpina pentru a va calauzi într-o minunata calatorie de înfrumusetare: o initiere în tainele seninatatii. Aceasta metoda unica si personalizata asociaza binefacerile uleiurilor esentiale cu tehnicile de modelaj menite sa încarce pielea cu energie si sa prelungeasca efectul tratamentului.
Timp de 45 minute, va lasati chipul si spiritul în voia mâinilor experte ale esteticienii dvs. care încheie tratamentul cu Masque Aromatic.
Pielea dvs. îsi recapata stralucirea naturala.

Secretele tratamentului

MODELAJ
Esteticiana adapteaza masajul ritmului respiratiei dvs pentru a relaxa trasaturilor fetei si pentru a elibera tensiunea.

ENERGIA CURATIVA A ULEIURILOR ESENTIALE
În functie de obiectivele dvs. de înfrumusetare, esteticiana dvs. selecteaza uleiuri esentiale care, sub degetele sale experte, îsi raspândesc energia curativa într-o ambianta de mirosuri naturale.

MASCA PE BAZA DE CONCENTRATE DIN PLANTE
Concentratele din plante încorporate în masca de înfrumusetare dezvaluie stralucirea naturala a tenului.

Brand: Guinot
Player-ul este in curs de incarcare...