Guinot - HydraLift - Tratament de lifting imediat

Guinot - HydraLift - Tratament de lifting imediat
Cere oferta!

Hydradermie Lift , Tratament “lifting imediat”
Gimnastica faciala reîntinereste tenul

                      

Odata cu înaintarea în vârsta si aparitia oboselii, conturul fetei devine mai putin ferm si apar semnele îmbatrânirii. Pâna acum tratamentele „lifting” actionau asupra structurii pielii, refacând epiderma si întarind derma. Astazi, Hydradermie Lift aduce o „revolutie de tinerete” redinamizând muschii faciali pentru a le oferi o noua tonicitate si a reîntineri tenul prin masaj facial.
Asa  cum ne „sculptam” corpul în salile de sport, acest tratament permite crearea unui “efect de lifting” spectaculos în doar câteva sedinte…fara injectii!
Rezultate vizibile chiar de la prima sedinta de tratament
Hydradermie Lift este un tratament care trateaza si tonifica pielea si, mai mult decat atât, reface trasaturile în profunzime prin stimulare musculara.
Muschii îsi recapata tonicitatea, vitalitatea, iar tenul reîntinereste în mod spectaculos. Înca de la finele primei sedinte, fata dvs. are un aspect întinerit.
Faceti testul oglinzii si veti vedea diferenta.

Hydradermie Lift Yeux Tratament de Lifting al ochilor
Pentru un contur întinerit al ochilor, esteticiana dvs. are o solutie eficienta si blânda: Cu Hydradermie Lift Yeux, ea „stimuleaza” în special muschii din
jurul ochilor (orbiculari), pentru a-i tonifia si a le conferi fermitate. Chiar de la încheierea primei sedinte, ridurile sunt atenuate, ridurile din coltul ochilor devin mai netede, iar ochii au un aspect întinerit.


Secretele tratamentului

DRENAJ
Experta aplicare a esteticienei a electrozilor pentru drenaj elibereaza în mod vizibil tensiunile si amelioreaza microcirculatia cutanata.

STIMULARE MUSCULARA
Muschii „lucreaza”, câstiga în fermitate si tonicitate.
Trasaturile faciale sunt netezite.

MASAJ FACIAL RELAXANT
Esteticiana practica masajul la sfârsitul tratamentului, pentru a hrani pielea, a o regenera, întari si tonifia.

Brand: Guinot
Player-ul este in curs de incarcare...