Mary Cohr - Beaute Lifting - Tratament de Peeling cu efect lifting si fermitate

Mary Cohr - Beaute Lifting  - Tratament de Peeling cu efect lifting si fermitate
Cere oferta!

Tratament Beaute lifting

“Tenul meu este vizibil mai tanar!”

Reducerea vizibilă a ridurilor
In timpul primelor 10 minute ale tratamentului, creionul antirid Traceur Rides de fata, face ca toate ridurile, chiar si cele mai adanci, sa fie netezite vizibil. Secretul sta in utilizarea roll-on-ului, care in acelasi timp pentreaza in profunzime serul cu activi antiageing. Masand ridul de catre cosmeticiana, se netezeste tesutul care “umple” ridul, astfel acesta devine mult mai putin vizibil.
Efecte imediate de lifting si fermitate
Momentul cheie al tratamentului constă în aplicarea măstii cu oligoelemente care intr-o perioada de 10 minute, ofera pielii efectul asteptat de lifting, remodelare si fermitate.
Ridurile sunt atenuate în mod spectaculos … pielea este extraordinar de revitalizata, devine mai fermă, iar chipul strălucește de frumusete.
Recomandat în cură de trei tratamente sau pentru mentinere în fiecare lună, Beaute lifting întinereste vizibil aspectul chipului dvs.!

CHEILE TRATAMENTULUI

Netezirea ridurilor
Acidul hialuronic din Traceur Rides este aplicat pe fi ecare portiune afectata a tenului si gatului si atenueaza ridurile intr-un mod spectaculos.
Masajul de lifting
Cu Crema de masaj cu Pro-colagen, cosmeticiana realizează miscari de lifting și regenerare pentru a conferi din nou elasticitate și fermitate pielii.
Masca cu efect de fermitate
Tratamentul se încheie cu aplicarea unei măști cu oligoelemente, care ofera tenului tinerete si fermitate.

Brand: Mary Cohr