Mary Cohr - Catiolift - Tratament de lifting spectaculos

Mary Cohr - Catiolift - Tratament de lifting spectaculos
Cere oferta!

Tratament Catio Lift
“Ofera un lifting spectaculos”

Stimularea musculară întinereste trăsăturile
Odată cu vârsta si oboseala, pielea se deshidrateaza, iar semnele îmbătrânirii îsi fac aparitia pe chip. În loc să actioneze ca marea majoritatea tratamentelor lifting pe structura pielii, CatioLift actionează în profunzime redinamizând muschii fetei si conferindu-le un nou aspect tonifiat. Trăsăturile fetei sunt “ridicate” în mod spectaculos, în timp ce ovalul fetei este reconturat.

Efectul “Lifting” imediat de la prima sedintă
La jumătatea tratamentului CatioLift, faceti testul oglinzii pe jumătatea fetei, veti vedea diferenta! Trăsăturile revin la aspectul de altădată, ridurile si liniile fine se estompează vizibil, pielea gatului este mai ferma, iar tenul pare mai tânăr.
Recomandat într-o cură de trei tratamente, tratamentul CatioLift ofera un efect “Lifting” spectaculos si întinereste vizibil aspectul chipului …
Chipul dvs. va părea “cu cel putin 10 ani mai tânăr”!

CHEILE TRATAMENTULUI

Drenarea
Cosmeticiana realizează o stimulare care dreneaza si activeaza functiile vitale ale pielii. Elimina toxinele si oxigeneaza. Tenul capata un aspect mai luminos.
Stimularea musculară
Asemenea unei gimnastici pasive, stimularea musculară “lucrează” mușchii feței pentru a reda din nou fermitate și tonicitate tenului.
Trăsăturile par “ridicate”.
Masajul de “lifting”
La finele tratamentului, cosmeticiana maseaza tenul pentru a-l hrani, regenera si a-i oferi fermitate. In acest fel, efectul de “lifting” este mai durabil.

Brand: Mary Cohr