Mary Cohr - Catiovital dubla ionizare - Tratament de curatare profunda cu efecte vizibile chiar dupa prima sedinta

Mary Cohr - Catiovital dubla ionizare - Tratament de curatare profunda cu efecte vizibile chiar dupa prima sedinta
Cere oferta!

Tratament CatioVital "Dublă ionizare"
“Tenul meu nu a fost niciodată atât de frumos!”
Tratament de curatare personalizat și cu efecte vizibile chiar după prima sedintă
Mai mult decât un tratament tradițional de înfrumusețare, CatioVital “Dublă ionizare” este o metodă de tratament revoluționară care ofera in aproximativ o ora si jumatate o imbunatatire vizibila a calitatii tenului.
Acest tratament curăță tenul în profunzime, datorită efectului “saună” al măștii CatioVital.
In acest fel, tenul respira si asimileaza mai bine ingredientele active ale tratamentului.
CatioVital “Dublă ionizare” este de două ori mai efi cace comparativ cu metodele clasice de tratament, deoarece permite pătrunderea unor ingrediente active performante precum acidul hialuronic, ADN-ul hidrolizat, Vitamina C.
Tratamentul este personalizat și este disponibil în 6 versiuni conform obiectivelor dvs. frumusețe și este practicat doar de esteticienele Mary Cohr care au urmat un stagiu de pregatire complet.
Tenul dvs. capata o stralucire instanta la finalul tratamentului Imediat ce tratamentul a luat sfârșit, priviți-vă tenul, care nu a fost niciodata atat de frumos. Chipul dvs. este surprinzător de odihnit și își regăsește o nouă strălucire.
Recomandat în tratament intensiv, 1 ședință pe săptămână timp de 3 săptămâni sau pentru mentinere în fi ecare lună, CatioVital “Dublă ionizare” va deveni tratamentul preferat al tenului dvs.!

CHEILE TRATAMENTULUI

Curățarea profundă prin efectul “saună”
Efectul de sauna al mastii CatioVital curata tenul in profunzime. Acesta respira din nou si este pregatit sa asimileze ingredientele active ale tratamentului.
Tratament “dubla ionizare” a ingredientelor active
“Dubla ionizare” permite pătrunderea ingredientelor active de polaritate pozitivă și negativă în profunzimea pielii, conform obiectivului dvs. de frumusete.
Masajul de “relaxare” cu uleiuri esențiale
Efectul de “stare de bine” al masajului cu uleiuri esențiale completeaza efectul produselor de binefacere si energizare. Trăsăturile chipului dvs. devin odihnite, iar tenul dvs. redobândește o nouă strălucire.

Brand: Mary Cohr