Mary Cohr - Esente Vitale

Mary Cohr - Esente Vitale
Cere oferta!

Esente Vitale

Energiile Vitale ale Uleiurilor Esentiale
Uleiurile esențiale
Dintotdeauna, uleiurile esentiale au avut un rol important în îngrijirea personala datorită proprietătilor lor exceptionale tămăduitoare și binefăcătoare. Mary Cohr a selectat 3 uleiuri esentiale cheie 100% naturale, datorita eficacitatii si complementaritatii lor: Lavanda (activează functile de relaxare și calmare ale pielii), Salvia (activează functiile de regenerare ale pielii) și Rozmarinul (activează functiile de tonifiere și dinamizare ale pielii).
Diferenta Mary Cohr
Uleiurile esențiale, veritabili “concentrati de energie tamaduitoare”, au capacitatea de a fi absorbiti rapid in profunzimea pielii datorita texturii de hidrogel, reusind sa ofere tenului puterea unui concentrat.
Datorită unui procedeu brevetat de hidrogelifi care, Mary Cohr a revoluționat aplicarea uleiurilor esențiale. Acestea sunt într-adevăr răspândite într-un hidrogel care sporește gradul lor de pătrundere și lasă pielea perfect netedă și suavă. Esențele vitale sunt produse excepționale de tratament ale căror proprietăți permit activarea funcțiilor vitale ale fiecărui tip de ten pentru a le face mai frumoase.
Esentele vitale sunt disponibile în 5 versiuni: tenuri deshidratate, tenuri devitalizate, tenuri uscate, tenuri mixte până la grase și tenuri pigmentate.
Care este modul lor de utilizare?
Esențele vitale, recomandate de cosmeticiana dvs. în funcție de tipul tenului dvs., se aplică înainte de orice produs de îngrijire (cremă, ser, mască) adaptat obiectivului dvs de frumusete.
• Dimineața, pentru a trezi celulele pielii și a le face mai receptive la ingredientele active din tratament aplicate în continuare.
• Seara, pentru a “destresa” celulele pielii și sistemul circulator de suprafata afl at sub tensiune în cursul zilei și facilita astfel pătrunderea și răspândirea ingredientelor active din produsele de tratament aplicate in continuare

Vitalizare și Energie

Esențele vitale activează “funcțiile vitale” ale fi ecărui tip de piele și încarcă din nou pielea cu “energie naturală”.

În inima Aromaterapiei Profesionale
Ulei esențial de salvie
Activează funcțiile de regenerare ale pieli
Ulei esențial de rozmarin
Activează funcțiile de tonifi ere și dinamizare ale pielii
Ulei esențial de lavandă
Activează funcțiile de relaxare și calmare ale pielii

Brand: Mary Cohr