Mary Cohr - Peel&Lift - Tratament de regenerare si lifting

Mary Cohr - Peel&Lift - Tratament de regenerare si lifting
Cere oferta!

Tratament Peel&Lift

“Mai strălucitoare încă de la primul tratament”

Efectul “Peeling”
Acizii din fructe creaza o “piele noua”
Odată cu oboseala, stresul sau sub efectul anilor, pielea își pierde din strălucire.
Tratamentele de infrumusetare de tip “peeling” permit desprinderea celulelor moarte și a impuritătilor care împiedică pielea să respire. Acizii din fructele tratamentului Peel&Lift vor disocia ușor legăturile dintre celulele moarte și celulele vii, pentru a determina apariția unor celule tinere, pregatite sa creeze o epiderma sanatoasa cu un aspect mult mai tanar.
Efectul “Lifting”
Vitamina C “pură” regenerează colagenul pielii
Aplicarea măștii cu Vitamina C recreează un chip mai tânăr, ameliorează elasticitatea pielii și estompează petele maronii. Tenul capătă strălucire, pielea capătă în mod vizibil luminozitate și își redobândește fermitatea.
Recomandat în cură intensivă sau pentru mentinere o sedinta în fi ecare lună.

CHEILE TRATAMENTULUI

Efectul “Peeling”
Acizii din fructe desprind ușor celulele moarte si impuritățile care împiedică pielea să respire și determină apariția unor celule noi pentru a recrea aspectul unui ten intinerit.
Regenerarea
Noua epidermă se hrănește cu ingrediente active regenerante care fac pielea și mai strălucitoare, și cu ingrediente active precursoare ale sintezei de fi bre elastice pentru fermitate.
Efectul “Lifting”
Masca cu Vitamina C este preparata de catre esteticiana pe loc. Iar structura sa elastica va remodeleaza trasaturile, in timp ce vitamina C regenereaza fibrele de colagen din piele.

Brand: Mary Cohr