Mary Cohr - Produsele pentru zone sensibile

Mary Cohr - Produsele pentru zone sensibile
Cere oferta!

Zone sensibile

Tratamente ale ochilor, buzelor si ale gâtului

“Contour Yeux”
Ideală pentru îngrijirea zonei delicate a conturul ochilor si a ridurilor din jurul ochilor, crema Nouvelle Jeunesse “Contour Yeux” ajută la regenerarea elasticității și șterge urmele îmbătrânirii.
Cu fi ecare zi de aplicare, ochii par mai tineri, iar privirea capata luminozitate.

Nouvelle Jeunesse
“Lèvres”
Tratament regenerant celular cu efect de volum al buzelor: “intinerire” pentru netezirea ridurilor mici ale conturului buzelor și hidratarea lor, și efectul “de volum” pentru recrearea de buze voluptoase.

Nouvelle Jeunesse
“Cou et Décolleté”
Lifting si fermitate pentru gat si decolteu! Această cremă-gel reconturează gâtul, atenuează petele maronii ale decolteului și ofera fermitate pielii.

Acti-Sérum Vitalité Yeux
Acest tratament intensiv netezește ridurile si liniile fine ale conturului ochilor. El întărește structura pielii foarte fina a conturului ochiului si întinereste privirea.

Eye Fresh
Bogat în plante drenante și în extras de algă verde, acest gel cu eficacitate excepțională este ideal pentru estomparea semnelor de oboseală și atenuarea în mod vizibil a pungilor și a cearcănelor. Efectul său proaspăt întărește efi cacitatea sa, pentru un contur al ochiului odihnit și o privire strălucind de frumusețe.

Masque Défatigant
Yeux
În câteva minute, această mască cu efect proaspăt reduce pungile si estompează cearcănele.
Ochii sunt relaxați, iar privirea pare cu 10 ani mai tânără.


Pielea fragilă a pleoapelor si a conturului ochiului are nevoie de astfel extracte de plante dintre cele mai calmante, cunoscute pentru proprietățile lor binefăcătoare asupra cearcănelor și a pungilor.

INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Concentratul de viață celulară
Compus din elemente indispensabile vieții celulelor (20 acizi aminați esențiali, 14 vitamine, 15 ingrediente active biologice, 7 săruri minerale), el acționează în mod unic asupra creșterii, a multiplicării și a longevității celulelor.
• Complexul “de tratament pentru ochi” Mary Cohr (extract de castană de India, Alpha bisabolol):
Complex deosebit de delicat pentru pielea foarte fină a conturului ochilor, el hidratează, calmează și diminuează aspectul pungilor și al cearcănelor.
• ADN-ul vegetal:
Ingredient activ natural care ajută la repararea și regenerarea celulelor epidermei fragile a conturului ochilor pentru întinerirea aspectului privirii.


Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită si toleranța lor optimă.

Brand: Mary Cohr