Mary Cohr - Sursa de calmare

Mary Cohr - Sursa de calmare
Cere oferta!

Frumusetea tenurilor delicate

Antillergic crème sérum
Acest tratament obisnuieste din nou tenurile delicate cu viata “normală”, calmand imediat senzatiile de disconfort cutanat cu Antistamină, conferind suport pielii. Crema ser Antillergic întareste cu fiecare zi de aplicare mecanismele de apărare naturală ale pielii în fata agresiunilor externe. Poate fi utilizata pe tot parcursul anului.

Crème Anti-Rougeurs
Acest tratament cu extracte de plante detoxifi ante atenuează roșeața difuză și protejează pielea împotriva variațiilor de temperatură. Pielea este calmată, iar zonele de roseată se estompează.

Crème Pure Défense
Ideală pentru tenurile afl ate în căutarea seninătății.
Această cremă calmează instantaneu senzațiile de disconfort si creează o nouă protecție împotriva agresiunilor externe care afecteaza sanatatea tenului.

Masque Apaisant Confort
Tratament SOS al tenurilor delicate!
Această mască calmează instantaneu senzațiile de iritare, de furnicături și compensează agresiunile venite din exterior.
După 10 - 15 minute de la aplicare, pielea dvs. dobândește resurse de confort și calmare.

Frumusețea tenurilor delicate
INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Complexul de calmare Mary Cohr (sepicalm, ulei de bumbac, vitamina B5): Un concentrat de ingrediente puternice care calmează pielea și întărește mecanismele sale de apărare naturale, prin diminuarea senzațiilor de iritație și disconfort.
• Plantele calmante:
Ingrediente active naturale special selectate pentru proprietățile lor de calmare și atenuare a senzațiilor de iritare, de roșeață și de ameliorare a confortului pielii.

Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită și toleranța lor optimă.

Brand: Mary Cohr