Mary Cohr - Sursa de fermitate

Mary Cohr - Sursa de fermitate
Cere oferta!

Tinerete si fermitate

Tratamente ale tenurilor devitalizate si lipsite de fermitate

Essence Vitales
“Ten devitalizat”
Acest tratament profund cu uleiuri esentiale 100 % naturale, continute într-o textură hidrogelificată a fost conceput pentru tenurile obosite, devitalizate sau lipsite de fermitate.
El trezeste “functiile vitale de regenerare” ale pielii si îsi ameliorează elasticitatea. Pielea devine, cu fiecare zi, mai fermă si capătă un aspect mai tânăr.

Vitalité Lift
Tratament zilnic ideal pentru tenurile devitalizate. Complexul său “Dermostimuline” creste în mod spectaculos regenerarea celulară. Pielea dvs. câstigă în fermitate, în elasticitate si în strălucire.

Nutrition Lift
Crema Nutrition Lift reactivează functiile vitale nutritive ale pielii datorită complexului său “Dermostimuline” și restructurează epiderma. Textura sa bogată și penetrantă conferă suplete și confort.

Specific Rides
Chipul își recapătă tinerețea cu această cremă care atenuează vizibil ridurile și liniile fi ne și reîntărește elasticitatea pielii. Ea protejează de asemenea împotriva agresiunilor radicalilor liberi, răspunzători de îmbătrânirea cutanată.
Cu fiecare zi, ridurile se estompează, iar pielea capătă un aspect mai neted, mai tânăr.

Estomparea efectelor resimtite de tenul dvs. odata cu trecerea timpului
INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Dermostimulinele - Vitamina C:
Înzestrate cu proprietăti exceptionale de regenerare, Dermostimulinele stimulează functiile celulare pentru a reînnoi epiderma.
Structurile “adormite” ale pielii se trezesc pentru a întări fermitatea și tonifierea. Vitamina C favorizează sinteza fi brelor elastice consolidând tesutul de susținere naturală. Concentratia ridicată de Dermostimuline și Vitamina C oferă o mare efi cacitate a tratamentului.
• Placenta vegetală:
Placenta este acea substanță valoroasă și bogată care hrănește embrionii vegetali. Ea posedă efecte surprinzătoare de regenerare pentru reactivarea uncțiilor vitale ale pielii.
Acest puternic ingredient activ are efecte demonstrate asupra pielii, care își reia fermitatea și își recapătă strălucirea și tinerețea.


Tinerețe și fermitate
Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită și toleranța lor optimă

Minceur Nuit Visage
Această cremă-gel subțiază, întăreste si înfrumusețează vizibil chipul prin actiuni puternice de drenare si lifting.
Obrajii sunt vizibil subțiați, pomeții se reconturează, bărbia dublă este atenuata iar ovalul feței este mai ferm.

Masque Ice Lift
Ice Lift recreează o piele strălucitoare în 10 minute, cu o actiune dublă: “efect de racire”, datorită texturii sale gel care redensifică pielea din interior si “efect lifting”, pentru a destinde din nou trăsăturile si netezi în mod spectaculos ridurile.

Recastiga fermitatea si tonusul

INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Inductina Lift:
Puternic ingredient activ pentru tinerete si fermitate care stimulează productia de fibre elastice si redă tonus si elasticitate pielii.
Efecte de tensionare, restructurare si întărire.
• Dermostimulinele:
Înzestrate cu proprietăți excepționale de regenerare, Dermostimulinele stimulează funcțiile celulare pentru a reînnoi epiderma. Structurile “adormite” ale pielii se trezesc pentru a întări fermitatea și tonusul.

Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită și toleranța lor optimă.

Brand: Mary Cohr