Mary Cohr - Sursa de hidratare

Mary Cohr - Sursa de hidratare
Cere oferta!

Hidratare
Tratamentele tenurilor deshidratate

Essence Vitales “Ten deshidratat”
Acest tratament, cu uleiuri esentiale 100 % naturale, reactivează “functiile vitale de hidratare” ale pielii si conferă suplete, confort si strălucire tenurilor deshidratate.

Crème Fine
Auto-Hydratante
Această cremă de îngrijire răspândeste în piele ingrediente active de plante hidratante pentru a fixa apa si conferi strălucire.

Hydrosmose
crème hydratation cellulaire
Această cremă de îngrijire conferă o sursă permanentă de hidratare celulelor prin “osmoză”.
Apa este fixată mult timp în piele datorită Aquasmozelor. Ridurile mici de deshidratare se umflă din nou. Pielea îsi recapătă confortul si tonifierea pe tot parcursul zilei.

Hydrosmose
sérum hydratation cellulaire
Serul Hydrosmose readuce la viata tenurile care sufera din lipsa apei datorită hidratării celulare prin “osmoză”. Pielea devine luminoasă, mai suplă, iar ridurile mici de deshidratare sunt netezite.

Hydrosmose
Masque d’Hydratation Intense
Puterea excepțională a aquasmozelor ofera o baie veritabilă de hidratare celulelor. În decurs de 10 minute, pielea devine suavă, ridurile mici de deshidratare se estompează vizibil, iar tenul capătă strălucire.

Apa, izvorul vieții
INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Complexul Hydrosmose®:
Complex de activi naturali nascuti din cercetarile Mary Cohr care isi difuzeaza puterea lor de hidratare pana in inima pielii.
• Aquasmoze:
Acesti lipozomi impreuna cu Complexul Hydrosmose® transportă apa până la celule prin “osmoză”, punând la dispoziția pielii o sursă continuă de hidratare.

Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită si toleranta lor optimă.

Brand: Mary Cohr