Mary Cohr - Sursa de hranire

Mary Cohr - Sursa de hranire
Cere oferta!

Nutritie
Tratamente ale tenurilor uscate

Essences Vitales
“Ten uscat”
Acest tratament profund cu uleiuri esentiale 100 % naturale reactivează “functiile vitale si nutritive” ale pielii si dinamizează activitatea celulară. El reconferă pielii catifelarea și confortul datorită complexului Nutrition Mary Cohr.
Pielea devine, cu fiecare zi de aplicare, din ce în ce mai suplă si mai confortabilă.

Réparatrice Instantanée
Zilnic, aceasta crema ofera sursa necesara de hrana pe toata durata zilei pentru tenurile cele mai uscate. Aplicată pe orice forme de iritații și de disconfort (soare, frig, descuamări…), ea calmează pielea și îi permite să se restructureze mai rapid.

NutriZen “confort”
Bogată în ingredientele sale active protectoare și nutritive (Omega 3, 6, 9), NutriZen face pielea atât de confortabilă și suplă încât chipul pare mai senin și mai relaxat.

NutriZen
Masque d’essences confort
În 10 minute, pielea dvs. își regăsește strălucirea și confortul, iar chipul pare perfect relaxat.
Masca NutriZen asociază uleiurile esențiale care reconferă energia necesară pielii pentru a asimila elementele nutritive și extractul de lotus pentru a diminua senzațiile de disconfort.

Redobândirea confortului și strălucirii
INGREDIENTUL ACTIV CHEIE
• Complexul de nutriție Mary Cohr (ulei de sâmburi de zmeură, ulei de Macadamia, ulei de Camelia):
Componentele nutritive prețioase ale acestui complex consolideaza cimentul intracelular al epidermei și hrănesc pielea oferindu-i acizii grași esențiali pentru confortul și strălucirea sa.

Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită și toleranța lor optimă.

Brand: Mary Cohr