Mary Cohr - Sursa de luminozitate

Mary Cohr - Sursa de luminozitate
Cere oferta!

SWHITE Tratamentul tenurilor pigmentate

Gel de Lait Démaquillant Eclaircissant
Prima etapă a metodei de albire , Gelul lapte curătă si demachiază perfect pielea. El este îmbogătit cu Melanoxil și Vitamină C stabilizată pentru o actune de îngrijire cu efect de albire începând cu demachierea.

Lotion Démaquillante Eclaircissante
Bogată în Melanoxil, loțiunea este aplicată după Gelul lapte sau Uleiul demachiant, sau pe parcursul zilei pentru a răcori pielea. Ea este astfel mai bine pregătită să primească produsele de îngrijire cu efect de albire aplicate în continuare.

Huile Démaquillante Eclaircissante
Acest surprinzător ulei se aplică pe întreaga suprafață a feței pentru a demachia și curăța pielea în profunzime și a răspândi ingredientele sale active cu efect de albire. El se emulsionează la contactul cu apa, se clătește foarte ușor și lasă pielea perfect curată și îngrijită.

Tipul pielii si ereditatea conditionează pigmentarea pielii. Mai mult de atât, soarele, îmbătrânirea cutanată și schimbările hormonale pot genera o supraproductie de melanină, care poate fi generalizată sau localizată sub forma unor pete maronii. Metoda de îngrijire , bazată pe crono-cosmetice, permite obtinerea într-un interval de timp determinat a unor rezultate vizibile asupra efectului de albire a tenului sau diminuarea petelor maronii.

INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Melanoxilul acționează asupra activității melanocitelor, aflate la originea producerii de melanină, si permite:
1. Diminuarea producției de melanină, indusă de UV.
2. Diminuarea prezenței inițiale de melanină.
• Vitamina C stabilizată sau pură albește în mod vizibil tenul și reduce granulația pielii.
Descoperiți tehnicile de aplicare și de îngrijire intr-un material video, precum și întreaga metodă SWHITE pe site-ul www.swhitebymarycohr.comTratamente cu crono-cosmetice
Tratamentele ale tenurilor pigmentate

Serum
Acest tratament intensiv permite creșterea și accelerarea rezultatelor cu efect de albire vizibile pe piele. În 14 zile, acest ser atenuează vizibil petele maronii și reduce granulația pielii pentru un ten perfect.


10 minutes mask
După 10 minute, ca prin magie, tenul dvs. este mai luminos și strălucitor.
Ingredientele active puternice concentrate, Melanoxilul și Vitamina C stabilizată, acționează pentru a crea un efect de luminozitate instanta.

Ideal pentru începerea programului de tratamente cu efect de albire Swhite.


Essences Vitales
“Ten pigmentat”
Acest tratament profund cu uleiuri esențiale 100 % naturale reactivează funcțiile vitale cu efect de albire ale celulelor. El acționează asupra producției de melanină implicată și asupra formării petelor maronii.


30 day cream
Crème Eclaircissante
Jour SPF 30
Încă din ziua 30, tenul devine mai luminos, iar petele maronii se estompează. Această cremă conține ingrediente active puternice cu efect de albire,Melanoxil și Vitamina C stabilizată, precum si filtre anti-UV pentru a proteja pielea pe tot parcursul zilei.


Night C Cream
Crème Éclaircissante nuit
Încă din ziua 30, tenul are un aspect vizibil mai alb, uniformizat, iar petele maronii se estompează.
Această cremă acționează noaptea, atunci când activitatea celulară este mai importantă, iar pielea nu mai este supusă agresiunilor razelor ultraviolete. Acesta este deci momentul prielnic pentru ca ingredientele active puternice cu efect de albire să acționeze în mod optim.

Descoperiți tehnicile de aplicare și de îngrijire în material video, precum și întreaga metodă SWHITE pe site-ul www.swhitebymarycohr.com

CREMA DE ZI PENTRU 30 DE ZILE
CREMA DE NOAPTE PENTRU 30 DE ZILE

Rezultatul efectului de albire a pielii (nivel de melanină) după 30 de zile de tratament Panel de 6 subiecți
Media rezultatelor

SER PENTRU 14 ZILE - Serum Eclaircissant Intense
Porțiune piele non tratată
Test L-DOPA
Pigmentare puternică

Porțiune piele tratată cu SER pentru 14 zile
Activitate foarte puternică de depigmentare (98%)

MASCA 10 MINUTE - Masque Eclaircissant Instantané
Rezultatul efectului de albire a tenului după aplicare
grafic realizat pe 9 subiecti
Media rezultatelor

0 P Variație 0.4 P Niciuna
0.4 P Variație 0.8 P Medie
0.8 P Variație 1.2 P Bună
Variație e 1.2 P Excelentă

Frumusete si Luminozitate

Tratamentul tenurilor lipsite de luminozitate

DiamSkin
Datorita actiunii sale de regenerare profunda, această cremă dezvăluie strălucirea naturală a tenului și pielea capata o stralucire si luminozitate precum un diamant!
Încă de la primele aplicări, granulația pielii se subțiază în mod vizibil, iar tenul devine luminos.

Éclat Liftant
Aplicați în fiecare dimineată sau in cura pentru o înfrumusețare expresă. Destinde trasaturile si netezeste liniile fine. Un efect de intinerire instantanee pe toata suprafata tenului!

Fraîcheur de Teint
Beige “Naturel” et “Doré”
Această cremă colorată lejeră și fondantă uniformizează tenul și îl sublimează instantaneu. Dintr-o singură mișcare, chipul este uniformizat perfect într-un mod foarte natural pe tot parcursul zilei, profi tând în plus de protecția și de hidratarea unei creme de zi.

Pure Énergie d’Orange
Această cremă vitaminizată “pentru o forma maxima”, este un veritabil “suc de portocale” matinal pentru față!
Ea întărește mecanismele de apărare naturală, o protejează și o hidratează pe parcursul zilei.
Tenul capătă prospețime, luminozitate, un aspect strălucind de sănătate ca la întoarcerea din vacanță.


Redati stralucirea tenului dvs.
INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Acizii din fructe naturale:
Acești acizi din fructe dulci vor favoriza exfolierea naturală a pielii prin eliminarea celulelor moarte și deshidratate și vor dezvălui o strălucire nouă.
• Extractul de piersică:
Acest extract de fruct cu efect de tonifi ere oferă pielii toate vitaminele de care aceasta are nevoie pentru a fi în formă maximă si estompează toate semnele lăsate de oboseală.
• Extractul de portocală:
Sursă naturală de Vitamina C concentrată, extractul natural de portocala stimulează funcțiile vitale ale pielii pentru a-i conferi fortă si energie.

Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită si toleranta lor optimă.

Brand: Mary Cohr