Mary Cohr - Sursa de puritate

Mary Cohr - Sursa de puritate
Cere oferta!

Puritate

Tratamente de ingrijire pentru tenul gras/mixt

Mousse Purifiante Nettoyante
Această spumă de curătare perfect adaptată tenurilor grase, fără săpun, proaspătă și confortabilă, curătă pielea în profunzime si o purifică.

Pielea devine curată si lipsită de impurităti microbiene.

Lotion Régulatrice Matifiante
Această lotiune foarte răcoroasă cu acțiuni ultraregulatoare, anti-microbiană și matifiantă este ideală pentru o curățare desăvârsită. Pielea este purificată, matifiată, iar porii pielii sunt vizibil strânși.

MatiMasque Purifiant
Acționează imediat ca un burete pentru absorbirea sebumului, purifi carea apei de impuritățile sale, calmarea acesteia și strângerea porilor.

Datorită ingredientului său activ puternic, Sebostop®, ea ajută de asemenea, pe termen mai lung, la restabilirea echilibrului pielii.

Curățarea până la purificarea microbiană
INGREDIENTUL ACTIV CHEIE
• Complexul Sebostop®: Concentrat veritabil de plante selectate pentru actiunile lor puternice anti-seboreică și purificatoare, complexul Sebostop® tratează toate problemele tenurilor grase legate de excesul de sebum (strălucire, pori dilatați…)

Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită și toleranța lor optimă.


Puritate
Tratamente pentru tenul gras

Essences Vitales
“Ten gras si mixt”
Acest tratament profund cu uleiuri esențiale 100 % naturale reactivează funcțiile vitale purificatoare ale celulelor. El are un efect de matifiere pentru piele și strânge porii datorită complexului Sébostop Mary Cohr.

MatiCrème Clarifiante
Cremă cu efect de matifiere pentru tenurile cu tendință de îngrășare și purificare a porilor. Pe tot parcursul zilei, pielea dvs. rămâne protejată, iar tenul dvs. își recapătă strălucirea și aspectul mat.

Stop Imperfections
Tratament SOS camuflant destinat purificării și drenării tuturor imperfecțiunilor.
El calmează excesele de sensibilitate gratie texturii cremoase fără ulei. Se utilizează local ori de câte ori este necesar.

MatiFluide Hydratant
Primul tratament de îngrijire conceput pentru tenurile mixte cu tendință de îngrășare, el acționează efi cient datorită acțiunii sale duble de hidratare și matifiere.

Acnight Régulateur Nuit
Utilizat în cură sau în tratament intensiv, acest ser a fost conceput pentru a acționa în profunzime noaptea și pentru a înfrumuseța pielea ziua. El controlează flora microbiană, normalizează sebumul, reduce aspectul de luciu al pielii și strânge la loc porii dilatați.

iritații, sunt manifestările obișnuite ale tenurilor mixte și cu tendință de ingrasare.
INGREDIENTELE ACTIVE CHEIE
• Complexul Sebostop®:
Concentrat veritabil de plante selectate pentru acțiunile lor puternice anti-seboreică și purifi catoare, complexul Sebostop® tratează toate problemele tenurilor grase legate de excesul de sebum (strălucire, pori dilatați…).
• Matipudrele:
Matipudrele neutralizează imediat și durabil strălucirea pentru matifi erea perfectă a pielii, în timp ce Complexul Hydrosmose® mentine un bun echilibru de hidratare pentru a conferi suplete si confort.

Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru efi cacitatea lor dovedită și toleranța lor optimă.

Brand: Mary Cohr