Mary Cohr - Sursa de tinerete

Mary Cohr - Sursa de tinerete
Cere oferta!

Longevitate si tinerete

Tratamente Nouvelle Jeunesse

Nouvelle Jeunesse
Crema Nouvelle Jeunesse relansează functiile vitale ale celulelor si compensează efectele carentelor hormonale pentru o piele vizibil mai tânără, mai fermă si care străluceste de sănătate.
Dincolo de eficacitatea sa exceptională antiîmbătrânire, ea recreează elasticitatea pielii.
Cu fiecare zi de aplicare, ridurile se estompează, pielea recâstigă în tonus, iar chipul pare mai tânăr.


Nouvelle Jeunesse “Riche”
Pe lângă eficacitatea sa dublă celulară și la nivelul tesutului, aceasta crema “bogata” reconfera confort și suplete pielii cu acizii săi grasi esentiali (Omega 6).
Chiar din prima săptămână, pielea devine mai fermă și luminoasă. Ridurile se estompează progresiv.

Double Jeunesse
Tratament global de exceptie antiîmbătrânire, Double Jeunesse atinge cele două tinte anti-ageing ale femeilor: tinerețea “internă”, recreând tineretea în inima celulelor și tineretea “externă”, ștergând semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Double Jeunesse
Tratament global de excepție antiîmbătrânire, Double Jeunesse atinge cele două ținte anti-ageing ale femeilor: tinerețea “internă”, recreând tinerețea în inima celulelor și tinerețea “externă”, ștergând semnele vizibile ale îmbătrânirii.

Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită și toleranța lor optimă.


Age SIGNeS Repair
Veritabilă cură intensivă de tinerețe, serul Age SIGNeS Repair este ser cu concentrație ridicată, cu 60 ingrediente active celulare, care luptă contra semnelor vizibile ale îmbătrânirii. Pielea își recapătă un aspect vizibil mai tânăr, mai ferm. Ridurile și liniile fi ne se atenuează, iar semnele oboselii se estompează.

Sérum Nouvelle Jeunesse
“Atingerea tinereții” pentru chipul dvs.!
Acest ser răspândește ingredientele sale active pentru tinerete în piele pentru a lansa din nou funcțiile vitale ale celulelor și întări epiderma. Trăsăturile feței sunt mai netede, iar pielea este mai suplă.

Age SIGNeS Corrector
Acest procedeu revoluționar estompează în câteva minute ridurile și semnele îmbătrânirii. Rezultatele sunt vizibile de la aplicarea, sub presiunea unor dermo-bile care uniformizează suprafata pielii și a serului bogat în acid hialuronic, care se depune în profunzimea ridurilor.

Chipul capătă instantaneu un aspect vizibil întinerit.

• ADN-ul hidrolizat:
Exclusiv pentru Mary Cohr, acest ADN fragmentat pătrunde în piele pentru a acționa cât mai aproape de celule și pentru a proteja ADN-ul acestora împotriva agresiunii radicalilor liberi, răspunzători de îmbătrânirea cutanată.
• Acidul hialuronic (sfere de acoperire):
Constituent major al dermului, acesta se va instala în inima ridurilor și a liniilor fi ne, pentru a le șterge în mod vizibil și a spori hidratarea.

Frumusețe naturala
Formulele produselor de tratament sunt create cu componente selectate pentru eficacitatea lor dovedită și toleranța lor optimă.

Brand: Mary Cohr