SETUL BABOR IDEAL PENTRU PERSOANA IUBITA!

SETUL BABOR IDEAL PENTRU PERSOANA IUBITA!
Cere oferta!

BABOR este sinonim cu produse germane de calitate exceptionala, care combina ingredienti activi naturali, sinergici, in concentratii maxime, impreuna cu forta tehnologiei celei mai avantase in domeniu. BABOR este marca No 1 pe piata profesionala de produse de ingriijre si infrumusetare a pielii in Germania.

 

Daca doriti sa oferiti cadou o solutie integrata de ingrijire si infrumusetare de la Babor persoanei iubite, va oferim setul ideal. Acest mini-set contine HY-Ol 50ml, Phytoactive Reactivating 30 ml, Illuminating Serum 10ml, Mimical Control Cream 15ml, Anti-Wrinkle Eye Cream 5ml. Singurul ritual bifazic de curatare sub brevet Babor (HY-Ol si Phytoactive Reactivating) se regaseste si in acest set introductiv in lumea BABOR. HY-Ol ramine inovatia No 1 de la Babor in curatarea tenului; fiind un ulei hidrofilic, acesta devine emulsie in contact cu apa, cu un efect imediat de atragere a impuritatilor si curatind, astfel, tenul in profunzime.

 

Pentru eficienta maxia, produsele disponibile in set trebuie folosite in 3 pasi. Pasul 1: curatare - HY-Ol si Phytoactive Reactivating, Pasul 2: aplicare ingredienti activi – Serum Illuminating, Pasul 3: aplicare produse de intretinere pentru fata si ochi: Mimical Control Cream si Anti-Wrinkle Eye Cream.

 

Brand: Babor