Kryolan - Prezentare brand

Kryolan - Prezentare brand
Cere oferta!

Exista un singur producator de MAKE-UP Profesional

Exista un singur KRYOLAN!

 

Pe scena, la evenimente speciale, pe platourile de filmare, in studiourile de televiziune si la sedintele foto: oricand este necesar un make-up profesional, sunt utilizate produsele KRYOLAN. Actorii si make-up artistii din intreaga lume au invatat sa aprecieze rezistenta, extraordinara compatibilitate si aplicabilitatea variata a produselor KRYOLAN – in special in cazul aplicarilor de lunga durata. 

De asemenea, specialistii in tratamente cosmetice au descoperit benefi ciile considerabile ale produselor de make-up profesional pentru ei insisi si pentru clientela lor.

 

Toti profesionistii sunt impresionati de remarcabila diversitate a produselor KRYOLAN, de varietatea nuantelor si de contributia minunata adusa de acestea lumii artistice.

 

 

Produsele noastre pentru acoperirea imperfectiunilor – Dermacolor si Dermacolor light – au foarte mare succes si au fost acceptate pe intregul mapamond. 

Nu numai datorita proprietatilor lor de acoperire a imperfectiunilor pigmentare ale tenului ci si datorita proprietatilor unice, remarcabile de make-up complet, care sunt adaptate pentru uz zilnic. 

Chimistii din laboratoarele KRYOLAN, microbiologistii nostrii si restul echipei KRYOLAN – asistata de dermatologi de renume – asigura prin munca lor temeinica recunoasterea mondiala a calitatii produselor KRYOLAN.

Brand: Kryolan