alessandro - Lacuri de unghii

alessandro - Lacuri de unghii
Cere oferta!

LACURI DE UNGHII LUXOASE PENTRU UNGHII FRUMOASE
De peste 20 de ani, alessandro International concepe produse de inalta calitate pentru unghii. Datorita colaborarii cu designerii de unghii profesionisti, care de asemenea folosesc aceste produse, ele trebuie sa indeplineasca standardele de calitate absoluta. Prin urmare, numeroase idei ale profesionistilor sunt luate in considerare pentru dezvoltarea produselor, iar proprietatile, culorile si componentele sunt conectate in permanenta la ultimele tendinte si tehnologii.
Astfel, lacurile de unghii alessandro prezinta exigenta aderentei excelente, stralucirii culorii si a timpului de uscare. Lacurile de unghii sunt rezistente impotriva ciobirii si pot fi aplicate fara striatii si nu in ultimul rand datorita pensulei Quik Brush, un nou tip de pensula.
Lacurile de unghii alessandro sunt disponibile in mai mult de 44 de culori si multe culori sezoniere in functie de trend. Lacurile de unghii nu contin formaldehide, DBP sau toluen.
Design-ul sticlutei de lac de unghii cu pensula Quick Brush patentata.
- sticla solida, previne pericolul de spargere.
- orificiul mare al sticlutei simplifica introducerea pensulei in lac
- prezenta striatiilor pe capacul striclutei pentru o mai buna manevrabilitate
- pensula plata, mare usureaza aplicarea lacului de unghii
- cele 500 de fire ale pensulei sporeste asimilarea si aplicarea lacului de unghii
- precizia pensulei asigura o potrivire optima cu suprafetele ce trebuie lacuite
Manichiura French – o manichiura clasica
Cine isi poate imagina mainile fara o manichiura French?
Manichiura French este o manichiura care se bucura de o popularitate constanta inca din anul 1950, cand a fost descoperita de lumea modei. Intre timp, pentru acest Look French se folosesc mai multe nuante – de la culori vii, pana la unele discrete, alb transparent.

LACURI DE UNGHII HRANITOARE
TRATAMENT DE BAZA SI DE SUPRAFATA – PENTRU REZULTATE PERFECTE
alessandro International completeaza gama lacurilor de unghii decorative cu 3 lacuri pentru hranire: ridge filler, base coat, top coat. Ridge filler creeaza o suprafata neteda, umple orice neregularitate a unghiei si o protejeaza impotriva deshidratarii. Base coat ofera protectie impotriva deshidratarii si asigura un substrat ce simplifica aplicarea lacului de unghii. Top coat impiedica ciobirea rapida a lacului de unghii.
Timpul de uscare a lacului de unghii este redus si unghia are parte de un invelis protector lucios.

Brand: Alessandro